2777
2789
عنوان

اگه جای من بودی چیکار میکردی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوش به حالتون😃 فرهنگی هستید؟ چطوری پذیرش شدید؟ از طریق مصاحبه قبول شدید؟

اره
از طریق کنکور پذیرش شدم
کنکور تجربی دادم بعدشم مصاحبه و گزینش

کاربر آقا هستم ..
اره بابا سوال دارم تا حد اعلی😄 این دورانو چه شکلی گذروندی؟ تو روزای بد جیکار کردی؟ چطور به خودت دل ...

خوب من مشاور گرفتم چون میدونستم نمیخونم اولش از یاد هم شروع کردم چون دقیقا از اول تیر شروع کردم به خوندن حدودا فککنم دو سه روز بعد اتمام امتحانای خرداد بود بعد شروع کردم پنج ساعت خوندن البته مشاورم می‌گفت شیش ساعت نمی‌تونستم پنج ساعت می‌خوندم خوابم نامنظم بود ولی سعی میکردم زود بلند شم نمیشد حتی الآنم درست نشد 🥺سعی کن این دو سه هفته باقی مونده قشنگ تشریحی یازدهم و بخونی که گیر نداشته باشی و خوابتو اگر نامطمه تنظیم کنی

بعد من حدودا بخاطر مسافرت دو هفته سه هفته کامل نخوندم ولی تونستم سریع برگردم به درس وقتی از سفر برگشتم 

مثلا یک روزا بود میخواستم برم کافه با دوستم با فامیلی کسب بعد خوب  زودتر بلند میشدم تا اجرا کنم و شب آزاد باشم یعنی برنامه رو کامل میکردم میرفتم دوازدهم که شروع شد دوازدهم و پیش بردم نیم سال اول با پایه ولی از آذر نخوندم و ضربه بدی زد خیلی بدددد کاش اون شیش ما رو الان پشت سر هم می‌خوندم حیف

من اواسط آبان وابسته شدم به سریال دیدن برا همین از درسم باز موندم اگر اینشکلی اصلا نگاه نکن

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

خوب من مشاور گرفتم چون میدونستم نمیخونم اولش از یاد هم شروع کردم چون دقیقا از اول تیر شروع کردم به خ ...

نه زیاد اهل سریال دیدن نیستم.

ولی خوابم منظم نیس میبینی شب ۱ به زور میخوابم صبح گاها ۷ بیدار میشم گاها ۹

توی مصاحبه دقیقا چیا میگذره؟ منم دوس دارم معلم ابتدایی بشم به خاطر همین میپرسم

مصاحبه قبلا زیاد پیچیده نبود
قبلا که میگم همین سال 401
یه مرحله معاینات پزشکیش بود ، قد و وزن و این چیزا
بعدشم اتاق مصاحبه
اولش ازم خواست معرفی کنم خودمو ، بعدشم پرسید چرا میخوای معلم شی ، چرا پرستاری نه
اگه دانش آموز توهین کنه چیکار میکنی ، قلب قرآن کدوم سوره ست ، عروس قرآن چیه ، از فناوری چه استفاده هایی میشه کرد ، تنبیه هم میکنی و ازین قبیل سوالات
بعدشم گزینشه که سوالات عقیدتی سیاسی
الان گزینش و معاینه همونن ولی مصاحبه خیلی تغییر کرده و چندین مرحله شده 

کاربر آقا هستم ..
نه زیاد اهل سریال دیدن نیستم. ولی خوابم منظم نیس میبینی شب ۱ به زور میخوابم صبح گاها ۷ بیدار میشم گ ...

خوب باز خوبه که صبح نمیخوابی یا3صیح اون درست میشه پس

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

درس میموندم یه رشته تاپ میاورد م بعدشم پشت کنکور نمیموندم

این کارو من نمیتونم بکنم دوروز میخونم ول میکنم