2777
2789
باید بره جز ارز ها بعد میفروشیم به کسایی که میخرن مثلاً ناتکوین من. ۳ملیون  گرفتم ازش امی ...

سلام گلم شما نات کوین چقدر داشتین ک سه ملیون فروختی؟؟؟

میدونم ک یروز منم مامان میشم خدابهم دوقلو عطامیکنه معجزشو نشونم میده .بلاخره منم مامان میشم❤️❤️خدایاشکرت
اره با فیل تر شکن اولین صفحه ای ک واس شما میاد چیه واس من میزنه دسترسی به سایت امکانپذیر نیس

عزیزم ببین   @nazi8448aa آیدی تلگرام کنه پیام بده با عکس برات توضیح بدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت که دیروز فاز برداشتع بودی برا همه گزارش می‌زدی  ها په چی شد منم برات گزارش زدم ✅

اره گزارش بزن خودت تعلیق بشی نفهم کسی ک تاپیک زده اون تعلیق میشه اونو گزارش میزنن بدبخت 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

از طریق کانال تلگرام باید بازی رو شروع کرد؟؟ اگ اومدیم بیرون از بازی گمش نمی‌کنیم ؟ دوباره ب ...

نه عزیزم   خودش می‌ره تو ربات این بازی و بعد از همین ربات وارد میشی باز 

اره گزارش بزن خودت تعلیق بشی نفهم کسی ک تاپیک زده اون تعلیق میشه اونو گزارش میزنن بدبخت 

اها

نفهم خودتی

برا مردم گزارش میزنی ماهم برا تو می‌زنیم کنکوری جان،😂😂😂😢

اخی دلم برات میسوزه دیروز فاز برداشته بودی الان نیازمند شدیییی

کلی سکه دارم اگه ادم بودی میگفتم راهشو 

ریپ نزن بای

اها نفهم خودتی برا مردم گزارش میزنی ماهم برا تو می‌زنیم کنکوری جان،😂😂😂😢 اخی دلم برات میسوزه د ...

سیهدیر کن فقط🤣 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)