2777
2789

من به شوهرم هر روز که سر کار باشه چندین بار زنگ میزنم پیام میدم جواب نمیده میبینم تو وات آن هست همون لحظه که من زنگ میزنم آن هست ولی جواب نمیره یا اس میدم جواب نمیده تا من زنگ نزنم خودش زنگ نمیزنه دیشب بهش گفتم که عشقم میشه حرف بزنیم دلم خیلییی می خواد صدات بشنوم بعدش دیدم تو روبیکا آن هست بعد ۱۵ دقیقه جواب داد ن می خوابم گفتم خوب بخواهی بعدش چند تا سوال پرسید منم سرد جواب دادم گفت که انگار مزاحمتم‌ شب خوش منم گفتم تو مزاحم نیستی من مزاحممتو همیشه با من مثل یک مزاحم رفتار می کنی زنگ میزنم پیام میدم نگاه می کنی جواب نمیدی  میگی وقت ندارم چطور وقت داری تو وات و روبیکا آن بشی وقتی نداری جواب من بدی من بهت امشب دارم پیام میدم تو تو روبیکا آن هستی تو وات آن هستی جواب منو نمیدی مزاحم به این میگن که تو با من رفتار می کنی 

منم اصلا دوست ندارم مزاحم کسی بشیم یا کسی با من مثل یک مزاحم رفتار کنه با شوق و ذوقی بهت زنگ میزنم اس میدم گوشی همون لحظه دستته تو وات هستی یا روبیکا ولی جواب نمیدی انگار یه مزاحمم

اگه خودم زنگ زدم که زدم نزدم که اصلا برات مهم نیستم همیشه خودم باید خبر حالم بهت بدم اونم باید زنگ بزنم زنگ بزنم اس بدم  جواب نمیدی هر موقع اگه دلت خواست یه پیام میدی و شب بخیر میگی سرم شلوغه آدم اگه بخواد با یکی حرف بزنه تموم تلاشش می کنه یه زنگ بزنه مگه میشه تو تموم روز تو ۵ دقیقه وقت نداشته باشی که جواب من بدی یا خودت یه روز زنگ بزنی حال من بپرسی ؟؟؟

ببین مزاحم به این رفتاری میگن که تو با من می کنی یه روز نیست دو روز نیست خیلیی وقته تو با من همین رفتار می کنی ولی من هر چی به خودم بیشتر دلداری میدم تو بیشتر بامن مثل یک مزاحم رفتار می کنی  بعدش خوابید دیگه جواب نداد بنظرتون چیکار کنم بهش برنگم یانه بزارم خودش خبرم بگیره؟؟ما عقدم و اون شهر دیگه هست کار می کنه خودش مهندسی می کنه و سرکارگره هر چقدرررر سرش شلوغ باشه  یعنی نمیتونه جواب من بده؟؟؟

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
فعلا محلش نده زنگم نزن  سین زد و جواب نداد؟

اره عزیزم ما تو پیام اس دادیم صبح که بیدار شده صدرصد دیده

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس فعلا سرد باش زنگ نزن پیام نده تا ببین خودش چیکار میکنه

اگه گله کرد چه جوابی بدم که دیگه نتونه حرف بزنه 

اگه گله کرد چه جوابی بدم که دیگه نتونه حرف بزنه 

بگو وقتی زنگ میزنم جواب نمیدی چرا باید اینکارو بکنم؟

یا بگو خواستم مزاحمت نشم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

خدا بهت صبر بده 

ببخشید استارتر ولی همچین مرد بی توجهی پیرت میکنه 

من همچین شرایطی داشتم ساعت ۹ شب اون آدم و گذاشتمش دم در 

حالا تو عقدی ولی بنظرم بیشتر فکر کن و سعی کن قبل عروسی حلش کنین

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

توام اصلا چند روز جوابش رو نده

جایی هم آنلاین شدی دیدی پیام داده سین بزن ولی جواب نده عین خودش رفتار کن 

اگه گفت چرا جواب نمیدی بگو دستم بنده،سرم شلوغه،جایی هستم ،خوابم میاد،خسته ام ........عین خودش بهونه بیار

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

چقد کار بدی می‌کنه😐درکت میکنم این خیلی کار رو مخیه

از نظرم با پیام های طولانی یا جنگ درست نمیشه 

اول اینکه براش با آرامش صحبت کن 

بگو تو اذیت کردن منو میخوای؟

من ناراحت میشم از اینکه شوهرم بهم توجه کافی نداره

می‌دونم داری کار می‌کنی و خسته ای و درکت میکنم اما اگه یک دقیقه هم بهم زنگ بزنی و جویای حالم بشی برام کلی ارزش داره

تو اگه بهم توجه نکنی پس کی بکنه؟

بگو اگه قرار اینجوری سرد بر خورد کنی و قلبمو بشکونی پس بگو که منم همین کارو باهات بکنم 

و اینکه عزیزم سعی نکن همیشه در دسترس باشی 

شوهرت خیالش راحته از اینکه اگه زنگ نزنه شما میزنی

پس تعداد زنگ زدن و پیاماتو کم کن 

خدا بهت صبر بده  ببخشید استارتر ولی همچین مرد بی توجهی پیرت میکنه  من همچین شرایطی ...

چطور حلش کنم خسته شدممممممم

خیلیییی درد داده اس هام میبینه زنگ هام میبینه همون لحظه تو وات ان هست تو روبیکا آن هست ولی جواب من نمیده

اصلا محل نده حتی شده ده روزم طول بکشه  اگه خبری نبود ازش بدون سرش جایی گرمه و شما اولویتش نیست ...

واقعااااا؟؟؟؟؟؟

خیلیییی خسته ام 

اگه این بار بزنگم شخصیت خودم آوردم پایین مگه ن؟؟؟؟

توام اصلا چند روز جوابش رو نده جایی هم آنلاین شدی دیدی پیام داده سین بزن ولی جواب نده عین خودش رفتا ...

خیلییی درد داره بخدااا دیگه خسته شدمممممم

من کلا حس میکنم خیلی پیگیری 

البته حق داری خب نگرانی شوهرته 

منم اینجوری بودم قبلا 

ولی با اینکار واقعا خودت ضربه میبینی 

شل کن یکم ببین چه جوری بهت نزدیک میشه 

البته اینم بگم که یهو از این پیگیر بودنت سرد سرد نشو بعد شوهرت ممکنه خدای نکرده بهت شک کنه فقط یجور رفتارکن که بفهمه ناراحتی و داری سرد میشی