2777
2789

من لیزر کردم هفته پیش 

الان اوکی هستم اصلا نه درد دارم نه تاری دید نه هییییییییییییچیییی انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده 

و واقعا بدون مژه نمیتونم برم بیرون 

گفتم اکستنشن نکنم حالا گاز داره شاید ضرر داشته باشه ولی ریسه ای هم میگن نذار 😭

کسی تاحالا تجربه داشته که مژه گذاشته باشه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا۲ماه هیچ کار آرایشی نباید روی چشم انجام بشه بهتره حتی ریمل هم نزنی بعداز اون همه چی آزاده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چرا بدون مژه نمیتونی بری بیرون؟

چون قشنگ سه ساله مژه میذارم اصلا صورتم بدون مژه برام تعریف نشده هس یه هفته اس دارم مث سرطانیا میگردم برا خودم تو خونه 🥲عادت ندارم چشام بدون هیچی باشه با مژه خیلی کشیده و مشکی و قشنگه

تا۲ماه هیچ کار آرایشی نباید روی چشم انجام بشه بهتره حتی ریمل هم نزنی بعداز اون همه چی آزاده

ببین نمیدونم دقیقا چه عملی کردم من اما نقاهت من دوروز بیشتر نبود یعنی روز عمل و فرداش از روز سوم کاملا تو نور و افتاب و همه جا میرفتم اصلا اذیت نبودم الانم که لنزم رو در اوردم دیگه به کل انگار هیچ کاری نکردم سر همین میگم شاید نیاز نباشه اونقد صبر کنم

ببین نمیدونم دقیقا چه عملی کردم من اما نقاهت من دوروز بیشتر نبود یعنی روز عمل و فرداش از روز سوم کام ...

به احتمال زیاد لازک بوده باید بیشتر رعایت میکردی با دکترت تماس بگیر ببین نظرش راجع به مژه چیه دکتر من نظرش همون۲ماه بود که بهت گفتم البته من تقریبا دوسال پیش عمل کردم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

احتمالا شوهرت چیزی مصرف میکنه 

برو نامه پزشکی قانونی بگیر ازت شکایت کرد تو هم نامه داشته باشی 

اگه گفت چرا با چاقو زدی بگو اتفاقی بود اگه می خواستم بزنم چاقوی میوه خوری برنمی داشتم

احتمالا شوهرت چیزی مصرف میکنه برو نامه پزشکی قانونی بگیر ازت شکایت کرد تو هم نامه داشته باشی اگه گفت ...

نه نمیره اینکار‌و بکنه به خانواده اش هم گفته تو خیابون دعوام شده چاقو خوردم 

فقط الان وسایلش رو برداشته از خونه رفته 

به احتمال زیاد لازک بوده باید بیشتر رعایت میکردی با دکترت تماس بگیر ببین نظرش راجع به مژه چیه دکتر م ...

من اون تاپیک رو قفل کردم خیلی بازدید نخوره یه وقت 🫠کسی ببینه چیزی 

نه نمیره اینکار‌و بکنه به خانواده اش هم گفته تو خیابون دعوام شده چاقو خوردم فقط الان وسایلش رو برداش ...

ببین پزشکی قانونی برو حتما نامه شو بگیر داشته باش تا شکایت نکنی شکایتی ازت ثبت نمیشه