2777
2789

سلام ، یه نکته ای بگم، اگه چندساله که باردار نشدین و خودتون و همسرتون سالم هستین و هیچ علتی پیدا نکردین ، یک علتی که ممکنه وجود داشته باشه، عدد آپکا(میزان سازگاری خون زن و مرد هستش). یعنی سیستم ایمنی بدن زن ، سلول های مرد را نمیپذیره و بهش حمله میکنه و لقاح تخمک و اسپرم صورت نمیگیره،که قابل درمانم هست با لنفوتراپی‌.

من بودم بدون علت من و همسرم هر دو اماده ولی نمیشد ۲ سال طول کشید حتی عکس رنگی انجام دادم بهم گفت رحم و لگن عالی حتی توان ۲ قلو داره به راحتی تا اینکه طب سنتی رفتم و ازمایشاتمو دید زبونم و کف دستم و قسمت زیر شکن دست زد و گفت پریود میشی دردناک گفتم اره فقط گفت رحمت خیلی سرده و چنا چیز دادمثل ژل رویان ،گرده گل و یه چیز دیگه یادم نیست و گفت هر شب قسمت زیر شکم و پشت کمر روغن سیاهدانه ماساژ بده و یه سری گیاهی داد پودر کنم با عسل قاطی کنم همسرم روزی یه قاشق بخوره من ۲۸ روز دقیقا اینایی که گفت انجام دادم و بادکشی گرم رحم گفت انجام بدم چون دوره کرونا بود نرفتم خلاصه پریودم عقب افتاد و در نهایت تعجب باردار شدم پسرم الان کنارم خوابه ،انشالا خدا به شما هم لطف کنه و بچتو بغل بگیری ،من قصد تبلیغ ندارم فقط تجربه شخصیمو گفتم و اینم بکم من اصلا قبول نداشتم و الکی اون مدت استفاده کردم چون از نظر خودن کار بی خودی بود چون بهترین پزشکا رفته بودم نمیشد 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.