2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

99 بازدید | 6 پست

سلام.نی نی یار عزیز.من خیلی در مورد مشکلات سایت باهاتون صحبت کردم.فقط وعده میدید واقعا آدم حس بدی داره انگار مسخره باشیم.الان کامنتا رو نمیشه ویراش کرد یه بار میشه ده بار میگه‌ مجوز درج لینک ندارید.مطلبی رو نمیشه کپی پیست کرد باز همین ارورو میده در مورد حذف تاپیک بیشتر از یه ساله قول دادید .میگید زمان‌میخواد برنامه بنویسن.ولی برا کارای بیهوده زود برنامه مینویسن.اینکه طرف کاربریشو تعلیق کنه ولی پیام تبریک بره چه دردی دوا میکرد .یا اینکه تاپیکا حدف نشه خیلیا به خاطر اینکه شناسایی نشن درخواست میدادن.من که تاپیک انچنانی ندارم ولی مشکل کاربراست.یا قبلا یه آدم عوضی تو سایت بود میدیدیم تعلیق شده الان اینکه مشخص نشه چه فایده داشت.این تیمی که تو یه سال نتونه یه برنامه درست طراحی کنه به درد خودشون میخورن.بارها گفتن اصلا تیم برنامه نویسی خوبی ندارید.الان تو سرچ شما رو جستجو میکنم تاپیکاتونو ببینم میگن یافت نمیشه.در مورد گزاراشا هم که فقط تاپیکایی که درد مردمه ترکیده میشن قشنگ‌مشخصه بعضی تاپیکا رو برا بالا بودن امار بازدید نمیترکونن.من خیلی شما رو قبول داشتم .ولی واقعا این اهمیت ندادن به مشکلات سایت به ادم‌برمیخوره.گاهی میگم نیام‌سایت انقد رو اعصابمون نره.ولی نمیدونم چرا باز میام.‌.جواب الکی نمیخوام‌لطفا جدی و خدایی رسیدگی کنید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

@niniyar_5

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

@niniyar_5

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_5

تگ هم خرابه چند روزه عزیزم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بله الان متوجه شدم

😐😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐😂

چشممون روشن دیگه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.