سلام.نی نی یار عزیز.من خیلی در مورد مشکلات سایت باهاتون صحبت کردم.فقط وعده میدید واقعا آدم حس بدی داره انگار مسخره باشیم.الان کامنتا رو نمیشه ویراش کرد یه بار میشه ده بار میگه مجوز درج لینک ندارید.مطلبی رو نمیشه کپی پیست کرد باز همین ارورو میده در مورد حذف تاپیک بیشتر از یه ساله قول دادید .میگید زمانمیخواد برنامه بنویسن.ولی برا کارای بیهوده زود برنامه مینویسن.اینکه طرف کاربریشو تعلیق کنه ولی پیام تبریک بره چه دردی دوا میکرد .یا اینکه تاپیکا حدف نشه خیلیا به خاطر اینکه شناسایی نشن درخواست میدادن.من که تاپیک انچنانی ندارم ولی مشکل کاربراست.یا قبلا یه آدم عوضی تو سایت بود میدیدیم تعلیق شده الان اینکه مشخص نشه چه فایده داشت.این تیمی که تو یه سال نتونه یه برنامه درست طراحی کنه به درد خودشون میخورن.بارها گفتن اصلا تیم برنامه نویسی خوبی ندارید.الان تو سرچ شما رو جستجو میکنم تاپیکاتونو ببینم میگن یافت نمیشه.در مورد گزاراشا هم که فقط تاپیکایی که درد مردمه ترکیده میشن قشنگمشخصه بعضی تاپیکا رو برا بالا بودن امار بازدید نمیترکونن.من خیلی شما رو قبول داشتم .ولی واقعا این اهمیت ندادن به مشکلات سایت به ادمبرمیخوره.گاهی میگم نیامسایت انقد رو اعصابمون نره.ولی نمیدونم چرا باز میام..جواب الکی نمیخواملطفا جدی و خدایی رسیدگی کنید