2777
2789

حالم خیلی بده سرم سنگینه همیشه استرس دارم بدنم میلرزه قابم تند تند میزنه اصلا آرامش ندارم واز همه وبیرون رفتن فراریم .خودم حس میکنم یچیم هست.این چند ماه اتفاق های خیلی بدی برام افتاده وباعث این حالم شده بنظرشما پیش چه دکتری برم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

روانپزشک 

می تونی بیمارستانم بری ویزیتش ارزون تره خیییلی 

مطب برا بار اول بری دور و بر ۴۰۰  بار دوم دیگه ویزیت عادی متخصص رو میگیرن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اینجوریم همش دلم میخواد تنها باشم بیرونم نرم

مقصر تمام این حالتم شوهر خیر ندیدمه.خداازش نگذره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
روانپزشک  می تونی بیمارستانم بری ویزیتش ارزون تره خیییلی  مطب برا بار اول بری دور و بر ۴ ...

واقعا بیمارستان داره کارشون خوبه 

روانپزشک  می تونی بیمارستانم بری ویزیتش ارزون تره خیییلی  مطب برا بار اول بری دور و بر ۴ ...

روانشناسی همون روان پزشکه

عزیزم روانشناسی همون روانپزشکه

نه روانشناس کسیه که دارو نمیده و فقط حرف میزنه 

روانپزشک دارو میده 

من همه ی راه رو رفتم  روانپزشک خیلی بهتره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه روانشناس کسیه که دارو نمیده و فقط حرف میزنه  روانپزشک دارو میده  من همه ی راه رو رفتم ...

پس بیمارستان مافقط روانشناس داشت نوبت گرفتم واسه ۵شنبه میگی نرم پیشش

پس بیمارستان مافقط روانشناس داشت نوبت گرفتم واسه ۵شنبه میگی نرم پیشش

می خوای برو    ببین بیمارستانای دیگه شاید داشته باشن