2777
2789

سلام،ما دیشب خونه برادر شوهرم مهمون بودیم بعد اینکه زن داداشش توی جمع خانوادگی با همه صحبت می‌کنه با همسر منم همینطور،همسر منم کلا کم حرفه مثلا اون حرف میزنه همسر منم جوابشو میده،بعدش تو جمع خانوادگی من مثلا شوهر خواهرم هم مثل زن داداش اونه حرف میزنم با همه،ولی شوهرم بدش میاد میگه غلط کرده با تو حرفبزنه،میگم خب زن داداش تو هم باهات حرفمیزنه تو جمع تو جوابشو میدی،میگه اولا من سربالا جوابشو میدم و میگه زن با مرد فرق داره،اون مرد هست باهات حرفمیزنه من حق دارم حساس شم،ولی زن داداش من زنه تو نباید حساس شی،منم سربالا جوابشو میدم،بنظرتون درست میگه ؟ و اینکه شما جای من بودین چه میکردین؟ اونایی ک باتجربه هستن ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده و شوخی زیادی ما هم نمی‌کنیم 

ولی در حد معمول حرف و سوال به نظرم اشکالی نداره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

نه درست نمیگه 

مگه تو جمع میخواین با شوهر خواهرت حرف خصوصی بزنین که آقا بهش برمیخوره میگه با شوهر خواهرت حرف نزن جوابشو نده 

بعضی مردا اینطورین خودشون هرکاری کنن مشکلی نداره واسشون بد نیست ولی زنشون همون رفتار اونارو داشته باشه بد میدونن

این یه نوع شکاکیه کاری به محرم نامحرم بودن نداره

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

سلام پیامم نیومد برات ببین تو سکه رو با ضربا زدن مییگری بعد باید زیاد سکه جمع کنی پثلا ی میلیون بعد میای لیست میکنن یعنی قیمت گذاری مثلا هر ۱ میلیون ضربه رو میگن ۱۰۰۰دلار میدن اوکی؟؟لینک غیرقانونیه بفرستم اگه تل داری ایدی بده 

چقدرر با شوهرم سر این اخلاق گندش دعوا میکردیم.. چقدررر بدم میاد ازاینطور مردا.... اینجور ادما مریضن. ...

خودش با هیچکس حرف نمیزنه اونا مثلا میگن فلانی فردا تعطیلی اینم میگه نه میرم سرکار،ولی میگه باجناقش غلط کرده باهات حرفبزنه،البته از باجناقشم خوشش نمیاد