2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامید نبودم ولی ۱۳سالگی نامزد کردم با وجود خواستگارای زیاد همش میگفتم من بااین سن خوشبخت نمیشم از مس زندگی برنمیام ولی خداروشکر خیلی خوب براومدم بعد ۴ سال هیچ دعوا و بحثی نداشتیم هیچ ناراحتی ای هیچی و بین خانواده ها بی احترامی نشده هیچ ب مشکل برنخورده بودم تا یکی دوماه پیش مرسض شدم و رفتم ازمایش...فکر کنم دیگ ب اخر برسیم فکر کنم باید پیشنهاد طلاق و جدایی رو من بدم خیلی سختمه خیلی

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

من نااميد نبودم كلا خيلى زود ازدواج كردم

همسرم خوب بود الحمدلله و روز به روز كنار هم مهربان تر و صبور تر و پخته تر شديم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بیشتر از پول برام لولش و رفتار اجتماعیش مهمه

یه نفرو تو محل کار میبینم سرسنگینه و مودب و با شخصیت و حسابی تر و تمیز انقدر خوشم میاد با اینکه چهره معمولی و حتی قد کوتاهی داره میگم خدایا از این یه دونه قدبلندش لطفا

من 

بابام ده سال بود ورشکست شده بودن و انقد سحر و جادو برامون گرفته بودن خواهرمم که ازدواج کرد یکاری کردن کلا رشد نمیکنه زندگیشون و جن های بد رو تو بیداری و خواب میدید

نماز امام جواد خوندم و مداومت کردم 

ادم خوبی برام اومد و خدا از زمین و زمان برا بابام موقع تک تک مراسما پول رسوند 

خدا واقعا جای حقی نشسته من ادم خوبی بودم موقع مجردیم و کلا به همه کمک میرسوندم ولی میدونم این حجم از برکت رو خدا بخاطر بزرگی و مهربانی خودش بهم داده چون واقعا بیشتر از حدی بود ک تصور میکردم

خانواده شوهرم پولداری بودن ک پایین شهر زندگی میکردن بعد ازدواجمون وارشون پربرکت شد طوری ک اومدن بهترین جای شهر و خونه پایین شهر برامون خریده بودن خونه ما هم اوردن حای خوب

ناامید نبودم ولی ۱۳سالگی نامزد کردم با وجود خواستگارای زیاد همش میگفتم من بااین سن خوشبخت نمیشم از م ...

الان چند سالته؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴