2777
2789

ی دوست دارم ۱۳ ساله دوستم باهاش ،خونوادشم میشناسن چقد ارومن و مدهبی ان و اینا،ولی بعده کنکورم گفتم یبار بزارین باهم بریم سینما ساعت سه تا شیش ووبرگردیم نزاشتن و بابام خودش مارو برد و اورد جتی وقتی داشتیم میرفتیم تو وایساد نگا کنه حای دیگ نریم و وقتی رقتیم بلیط بخریم بلند داد زد زود باش،،ابرومون رف همه نگاهمون کردن

میخام بگم انقد شخت گیرن

حالا من انتهاب رشته دارم،حاضر بودین بمونید تو شهر خودتون با این شرایط یا میرفتین هابگا؟💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وضعم همینه منتظرم کنکور بدم و برم ی شهر خیلییییییی دوور

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

منم همینظوری بود شرایطم

ولی حتی سینما هم‌نرفتم 

حتی یبار

ولی‌بعد دانشگاه اوکی‌شدن

من دانشگاه شهر‌خودم اوردم مناسفانه

بنظرم شهر دیگه بزن

شهر خود ادم صفا نداره مث‌مدرسه ست

ولی خب کلا این سختگیریشوپ بعد دانشگاه از بین رفت اروم اروم

دو‌هفته اول‌بایام میبرد میاورد برا دانشگاه کم کم دید همه خودشون میرن و کلاسا مختلطه خودش بیخیال شد

توی شهر خودم می‌ موندم ولی خب شرایط من با شما فرق داره ماهم خیلی سخت گیر و مذهبی هستیم ولی اگه شرایط شمارو هم داشتم بازم می موندم چون خودم اینطوری راحت ترم

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

منم همینطور

اصلا تو انتخاب رشتم واسه محل خدمت غصه نگرفتم فقط تنها کاری که کردم شهرای بهترو اولویت گذاشتم غیر از این همه شهرارو زدم دانشگاهم که خداروشکر کلا اینجا نیست ... اصلا شرط من با خودم واسه سرپا موندن همین بود ... دوری و دوستی

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

و خیلی خونگی بارم اوردن ب حدی ک شهر خودمو نمیشناسم

حالا بین عربیه مشهد و احتماعیه رشت موندم

رتبم ام مشاور گف خیلی عالی میشه حتی زیر صد

میشه بگید💚

رشت یک دوستی دارم ک اون میتونه مراقبم باشه و تمها نمونم

عزیزم شما باید دانشگاه برید هر جور شده من بودم یه مقدار شهر دور میزدم

خودمم ۱۹ سالمه حتی روزی شده تا ساعت ۱۱ شب خونه دوستم بودم واسه درس خوندن

ولی شرایط شما سخته ان شاءالله از رشته ی دلخواهتون قبول شید

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇