2777
2789

ربات جدید همستر که داره مثل نات کوین میره بالا و قراره لیست شه و مهلتش تا آخر خرداد ماه هست 

یعنی شما تا آخر خرداد فرصت دارین با ضربه زدن سکه جمع کنین بعد از این تو تیر لیست میشه و این سکه هارو میفروشین راستی نیازی به رفتن به صرافی نیست خودش تبدیل میکنه براتون و منم اول فکر میکردم کلاهبرداریه و اعتماد نداشتم اما نیست نمونه ش نات کوین که من نرفتم اما دوست خودم 500 تومن دراورد یکی دیگه تو همین نی نی سایت گفت از نات کوین 130 تومن دراوردم بنظرم به امتحانش می ارزه

https://t.me/hamster_Kombat_bot/start?startapp=kentId7166480693 

(کپی کنید در سیو مسیج تلگرام بعد وارد بات شید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

130 هزارتومن یا 130 ملیون؟؟ 

130 هزار تومن 

بیشترین رقمی که دیدم دراوردن 3 میلیون بود 

چون تازه لیست شد خیلی کم پول دادن بابت سکه ها ولی خب همین مبلغ با توجه به چند تا ضربه و جمع کردن سکه تو خونه بنظرم خوب بود 

نه به تومان  بیشترین رقمی که دیدم از نات کوین دراوردن 3 میلیون بود

اها

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ممنوعه عزیزم تعلیق میشی 

چرا باید ممنوع باشه عحبااااا نی نی یارا هم شورش رو دراوردن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

تو این زمونه هیچ چیز مفتی وجود ندارد  خیلی ساده این

دقیقا منم همینجوری فکر میکردم بخدا مخصوصا نات کوین که اولش بود گفتم رسما الکیه ولی دیدم دوست خودم راحت یکی دوبار رقته بود تو برنامع ش بعد پول دراورد 

حالا امتحانش میکنیم پول دادن که چه بهتر ندادن هم ضرر نکردیم یه شانسه

ممنوعه عزیزم تعلیق میشی 

چرا تعلیق نه حرف بدی زدم نه چیزی

صرفا چیزی که خودم بهش سری پیش اعتقاد نداشتم و اصلا باور نمیکردم اومدم به نی نی سایتیا بگم که شانستونو امتحان کنین شاید شد ماعم یه پولی دراوردیم

دقیقا منم همینجوری فکر میکردم بخدا مخصوصا نات کوین که اولش بود گفتم رسما الکیه ولی دیدم دوست خودم را ...

از من گفتن بود

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.