2777
2789
عنوان

بعد از 15 سال زندگی به برادرم تلفن کردم گفتم دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4050 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار واسه خودش حرف بزنه بی خیالش

نمیزاره که میگه باید بشینی رو به روم حرفامو گوش بدی،  بخدا سردرد میگرنی داشتم چشام بسته بود،  اینم میگفت اگه جای تو با فلانی ازدواج میکردم الان جای دیگه ای بودم 

بذار واسه خودش حرف بزنه بی خیالش

بعد کم پیش میاد جوابشو بدم بیشتر سکوت میکنم،  اها گفت چرا سند خونه سه دانگ به اسم توئه مگه چیکار کردی دزدی دی بردی،  نمیزارم اب خوش از گلوت پایین بره 

زد زیر چونه م،  هلم داد سمت در گف برو بیرون گفتم بزار چیزی بپوشم نذاشت پسزم اومد در و بست

اون دنیا باید جواب این همه بدی رو پس بده.چقدر اذیتت میکنه.

خیلی اذیتم خیلی.... 

ولی با این حال دوست دارم بهترین ها براش پیش بیاد دلش خوش بشه اینم از ناراحتی درونش اینطور میکنه

اسی اگه بری قهر ممکنه تغییر کنه و بیاد دنبالت؟ یمدت بری قهر ب بچتم بگو فقط چن روز میرم ک بابات ارومتر شه بهت قول میدم برگردم یا چ میدونم بگو مامانی مریضه باید برم پیشش چند روز  ک زیاد ناراحت نشه 

بچه رو بنداز گردنش اونوقت میفهمه کیو از دست داده مگه گردوندن ی زندگیو بچه داری اسونه  بعضی مردا رو باید تو شرایط بد انداخت یکم ب خودشون بیان  رسما داره شکنجه روانیت میده 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اسی اگه بری قهر ممکنه تغییر کنه و بیاد دنبالت؟ یمدت بری قهر ب بچتم بگو فقط چن روز میرم ک بابات ارومت ...

شما درست میگی ولی قهر راهش نیست،  بله دقیقا شکنجه روانی یه دقیقا همینه مثه توی فیلما هست که ساواک یکی رو میگرفت مینشوند و میخاست اعتراف بگیره،  اینم میشینه روبروم بعد از دو سه روز غذا نخوردن من و شروع میکنه حرف زدن و غر زدن و همه چی رو به هم ربط دادن

شما درست میگی ولی قهر راهش نیست،  بله دقیقا شکنجه روانی یه دقیقا همینه مثه توی فیلما هست که ساو ...

خب شما میگی15ساله همین رواله پس چی راهشه امید داری درستش کنی؟ بعضی مردا میدونن هرکاری کنن زنشون میشینه سرجاش پرروتر میشن اخه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞