2777
2789
عنوان

بعد از 15 سال زندگی به برادرم تلفن کردم گفتم دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4058 بازدید | 80 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داریم،  میگم بفروش بزن به کاری که میخای میگه نه اون ماله منه تو از خودت بگو چی میاری وسط&nb ...

خدا رو شکر.من واسه دبیری رفتم آزمون دادم اومدم طمع کردم و شک دار ها رو زدم و اشتباه زدم .حالا مونده نتایج بیاد.دیگه زندگی همینه و طمع نکنیم بهتره چون ممکنه همین هایی هم که داریم از دست بدیم.مگه پدر مادرهای ما چی دارن.که همش بدوییم واسه مال دنیا

خدا رو شکر.من واسه دبیری رفتم آزمون دادم اومدم طمع کردم و شک دار ها رو زدم و اشتباه زدم .حالا مونده ...

منم همین گفتم میگه پدر مادرای ما بد کردن یلخی بزرگمون کردن ما اینطور نباشیم

منم همین گفتم میگه پدر مادرای ما بد کردن یلخی بزرگمون کردن ما اینطور نباشیم

داره ظلم میکنه به شما.شما که یه بچه دارید و آن شاالله صد سال سلامت و زنده باشین.یه خونه و ماشین و حقوق بسه حتی واسه آقا پسرتون.

خواهر گلم به نظرم شما هیچ مشکلی نداره.از بابت خودت ناراحت نباش.

خواهرم هم همین میگه میگه بخدا تو نه بی مسئولیتی نه چیز دیگه این مشکل داره خدا بهت صبر بده تحمل کنی دیوونه رو،  مامانم بهم گفت ولش کن بیا 

بیا مهریه ت بزار اجرا دهنش سرویس شه

داره ظلم میکنه به شما.شما که یه بچه دارید و آن شاالله صد سال سلامت و زنده باشین.یه خونه و ماشین و حق ...

نه راضی نیست میگه اینده ی این بچه چی پس 

تو چرا مثه خانوم فلانی اداره کار نمیکنی ماهی پنجاه میلیون بیاری،  میگم خودت مگه ماهی پنجاه میاری حرف الکی نزن،  میگه پررویی هیچی نیستی 

خواهرم هم همین میگه میگه بخدا تو نه بی مسئولیتی نه چیز دیگه این مشکل داره خدا بهت صبر بده تحمل کنی د ...

دقیقا درست میگن.فکر کنم شما زیاد خرج کن هم نیستی؟ بابا هستن خانمهایی که فقط دردسرتون و مشکل درست میکنن و پول خرج میکنن اینهارو شوهر هاشون رو سرشون میذارن

دقیقا درست میگن.فکر کنم شما زیاد خرج کن هم نیستی؟ بابا هستن خانمهایی که فقط دردسرتون و مشکل درست میک ...

خرج کن که نمیشه گف ولی زندگی رو جمع کردم خودش میگه پول های منو حروم کردی الکی 

نه راضی نیست میگه اینده ی این بچه چی پس  تو چرا مثه خانوم فلانی اداره کار نمیکنی ماهی پنجاه می ...

شوهرت زیادی پرتوقع .کجا پنجاه میارن.شما یه خونه  و ماشین به پسرت میذاری دور از جون .دیگه خودش زرنگ باشه درس میخونه و کار میکنه .مگه به ما همین خونه و ماشین داده شده

مقایسه با زنای دیگه کتک فحاشی خودم و بچه ها

خیلی بده مقایسه،  جلو بچه خیلی خجالت میکشم 

صبح پسرم بغلم بود گف صد تومن فلان جا ضرر کردم گفتم صد بت بدم بیخیال میشی،،  گفتم بابا میرم سرکار الان سریع ترین چیز منشی یه یعنی نمیتونم منشی بشم ماهی 15 بگیرم!  میگه منشی ها شرکت خصوصی رو می گان برو بده جلو بچه سرم گذاشتم توی دستام از خجالت