2777
2789
عنوان

بچه ها تاحالا جونتون غمگین بوده؟؟؟

472 بازدید | 61 پست

من بعد از طلاقم خیلی حالم بده

ی روز شاید خوب باشم دوباره غمای عالم میان تو دلم

با اینکه خودم طلاق خاستم اما وضعیت الانمو ک میبینم اینقد افسرده شدم میگم کاش اینقد رو جدایی پافشاری نمیکردم ..نمیدونم حس وابستگی یا دوست داشتن خیلی اذیتم میکنه

کسانیکه جداشدید تونستید فراموش کنید؟؟

سینگلم اما من تنهایی رو با کار و ورزش و برنامه های روتین پر می کنم یه مدت داغون بودم افسردگی زیاد الان از خودم لذت می برم

برو سرکار باشگاه عالیه 

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

درکت میکنم 

ببین این روزای سخت رو داری تا یه مدت 

منم حالم بد بود ولی الان آرومم چون من تلاش خودمو واسه زندگیم کرده بودم 

سعی کن خودت رو با کار و ورزش یا ...سرگرم کنی 

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم  ببین این روزای سخت رو داری تا یه مدت  منم حالم بد بود ولی الان آرومم چون من ...

منم سنتی بود یکسال عقد همه تلاشمو کردم اما هنوزم میگم کاش بازم تلاش میکردم

باوجود اینکه مشاور گف خیلیم تلاش کردی

اما عصن نمیدونم چمه🥲

خودم خواستم جدا شم 

از نظر احساسی هیچ وابستگی نداشتم به همسر سابقم 

ولی زندگی سخته بعضی وقتا خیلی غمگین میشم 

افسرده نیستم ولی دوست دارم بمیرم همه چی تموم شه 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
خودم خواستم جدا شم  از نظر احساسی هیچ وابستگی نداشتم به همسر سابقم  ولی زندگی سخته بعضی ...

منم اول فک‌کردم‌بعد اینهمه مشکلو دروغ ازش متنفرم م فقط خاستم جداشم

اما الان دلم برای مهربونیاش تنگه 🥲میگم کاش اینقدر عصبانی نمیشدم هرچند مقصر خودشون بودن

منم سنتی بود یکسال عقد همه تلاشمو کردم اما هنوزم میگم کاش بازم تلاش میکردم باوجود اینکه مشاور گف خی ...

ببین من خودم انتخاب کرده بودم 

و عاشقش بودم 13سال عمرم رو گذاشتم ولی تهش دیدم از سال پنجم زور اضافه زدم 

با وجود بچه طلاق گرفتم 

خداروشکر که زود متوجه شدی و تموم شده 

این لطف خداست در حقت

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
اون غمه بعد طلاق خیلی سنگینه ادمو داغون میکنه😔

ببین حتما محیط جهنمی داشتی که انتخاب خودتو گذاشتی کنار پس نگران نباش به انتخابت احترام بزار و بدون اگر سخت تلاش نکنید و به خودت و افکارت نرسی اولین نفری بهت می خنده همون خانواده همسر سابقت هستند به جای حسرت خوردن باعث حسرت اونها بشو که چه گلی رو از دست دادند

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
اسی اذیتت میکرد؟

نه تو تاپیکام هس با حرفاش نه

اما با رفتارش چرا

قمار میکرد تو سایتای شرط بندی بدهی پشت بدهی 

ی‌بارم مواد مصرف کرد چرت و‌پرت میگف

همشم میگف خستم  اما شبا نمیخابید

بعد فهمیدم ده ساله دارو افسردگی و‌بیشفعالی میخوره و‌قبلن اعتیاد داشته کلا شوکه شدم ک بادروغ اومدن نتونستم تحمل کنم

بعد چن روز دوباره دول گذاشت تو سایت نتونستم اعتماد کنم

هعی اما خیلی محبت میکرد

نه تو تاپیکام هس با حرفاش نه اما با رفتارش چرا قمار میکرد تو سایتای شرط بندی بدهی پشت بدهی  ...

عزیزم محبت کلامی ب چ درد میخوره باید تو عمل بهت نشون میداد ..عب نداره بهترینا برات اتفاق بیفته...کاش منم تکلیفم بازندگیم معلوم شه

ببین حتما محیط جهنمی داشتی که انتخاب خودتو گذاشتی کنار پس نگران نباش به انتخابت احترام بزار و بدون ا ...

دقیقا قبل طلاق هی میگفتمش اگ درست شدی ی فکری کنیم

با اینکه شک‌داشتم بهش

اما میگف یادته چقد التماست کردم تو طلاق خاستی

میگفتمش خیلی فشار روم بود گفتم فرصتی دیگ بدمت اما خانوادمم مخالف بودن اونم خیلی نمیومد جلو میگف مگ‌تو‌رو‌خانوادت بمونی بدون هیچ شرطی