2777
2789

ریزش موی شدید دارم .بعضی ها میگن هیرفیلر خوبه بعضی ها میگن سر عادت میکنه و اگر مرتب انجام ندیم ریزش شدید داره .کیا انجام دادن؟لطفا راهنمایی کنید .ممنونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اوید قشنگم .

ریزش مو می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله عوامل ژنتیکی، تغذیه نامناسب، استرس، تغییرات هورمونی و مشکلات بهداشتی. هیرفیلر یکی از روش‌های جدید و محبوب برای درمان ریزش مو است، اما نگرانی شما در مورد بازگشت ریزش مو پس از قطع درمان نیز قابل درک است. در ادامه به توضیح هیرفیلر و روش‌های دیگر درمان ریزش مو می‌پردازم.

هیرفیلر (Hair Filler)
هیرفیلر شامل تزریق موادی مانند هیالورونیک اسید، پپتیدها و مواد مغذی دیگر به پوست سر است. این مواد به تقویت فولیکول‌های مو، تحریک رشد مو و بهبود وضعیت کلی پوست سر کمک می‌کنند.

مزایای هیرفیلر:

تقویت رشد مو: با بهبود تغذیه فولیکول‌های مو و افزایش خون‌رسانی به پوست سر، رشد موها تقویت می‌شود.
بهبود وضعیت پوست سر: ترکیبات موجود در هیرفیلر می‌توانند به بهبود سلامت کلی پوست سر کمک کنند.
نتایج سریع: برخی افراد ممکن است در مدت کوتاهی پس از شروع درمان بهبود قابل مشاهده‌ای در رشد موها ببینند.
معایب هیرفیلر:

نیاز به تزریقات مکرر: برای حفظ نتایج، ممکن است نیاز به جلسات مکرر داشته باشید.
هزینه بالا: هزینه‌های مربوط به جلسات متعدد ممکن است بالا باشد.
ریزش مو پس از قطع درمان: مانند بسیاری از روش‌های درمانی دیگر، قطع ناگهانی هیرفیلر ممکن است منجر به بازگشت ریزش مو شود.
روش‌های دیگر درمان ریزش مو
1. داروهای موضعی و خوراکی
ماینوکسیدیل (Minoxidil): یک محلول موضعی که به تحریک رشد موها کمک می‌کند. معمولاً برای استفاده روزانه تجویز می‌شود و نتایج پس از چند ماه قابل مشاهده هستند.

فیناستراید (Finasteride): یک داروی خوراکی که برای مردان تجویز می‌شود و می‌تواند به کاهش ریزش مو و تحریک رشد مو کمک کند.

2. PRP (پلاسمای غنی از پلاکت)
این روش شامل استخراج پلاسمای غنی از پلاکت از خون خود فرد و تزریق آن به پوست سر است. پلاکت‌ها حاوی عوامل رشد هستند که می‌توانند به تقویت رشد موها کمک کنند.

3. مزوتراپی
مزوتراپی شامل تزریق میکرودوزهایی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی به پوست سر است که به بهبود تغذیه فولیکول‌های مو و تحریک رشد مو کمک می‌کند.

4. تغییرات در سبک زندگی و تغذیه
تغذیه مناسب: مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، زینک، بیوتین و پروتئین.
کاهش استرس: استرس می‌تواند یکی از عوامل مهم ریزش مو باشد. تکنیک‌های مدیریت استرس مانند مدیتیشن، یوگا و ورزش می‌توانند مفید باشند.
محصولات مراقبت از مو: استفاده از شامپوها و محصولات مناسب برای نوع موی شما و جلوگیری از استفاده بیش از حد از ابزارهای حرارتی.
نتیجه‌گیری
هیرفیلر می‌تواند یک روش موثر برای درمان ریزش مو باشد، اما همانطور که اشاره کردید، ممکن است پس از قطع درمان ریزش مو بازگردد. بهترین راهکار این است که با یک پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید تا علت اصلی ریزش موی شما را تشخیص دهد و بهترین روش درمانی را بر اساس نیازهای خاص شما پیشنهاد دهد. ممکن است ترکیبی از روش‌ها، شامل داروهای موضعی، تغذیه مناسب و تکنیک‌های درمانی مانند هیرفیلر یا PRP برای شما مناسب باشد.

با ارزوی بهترین ها :ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .

من از خدمات متخصص کلینیک زیبایی راشا در اصفهان استفاده کردم . درمان فیلر مو و بعد مزوتراپی مو داشتم که ریزش موهامو خیلی زیاد برطرف کرد و قطعش کرد . این کار زیر نظر متخصص کاربلد خیلی موثر هست