2777
2789
عنوان

بچه هایی که از ناتکوین و تونکیپر سر در میارن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل ببخشی از کجا یاد گرفتی من کلا سر در نمیارم 😐

من قبلا شنیده بودم که نات کوین جمع کنی میتونی بفروشی برا همین جمع کردم ولی به حد نصاب اونموقع نرسید و نتونستم بفروشم اما الان لیست شده و میخوام بفروشمون بعد انتقال به تون کیپر که اونم ساده از طریق رباتش میشه انتقال داده به تون کیپر بعد گذاشت تو صرافی ها

الان هر دونش ۱۳۰۰تومنه بنظرم نفروش قیمتش بالا میرع

آره شنیدم که میخوان سوخت کنن اونایی که مونده تو ربات اینجوری تعداد ناتکوینا کم میشه قیمتش میره بالا

خودم میخوام نگهدارم تو تون کیپر بعد اینکه انتقال پیدا کرد ولی مامانم نمیزاره همش مگیه بفروش 

من قبلا شنیده بودم که نات کوین جمع کنی میتونی بفروشی برا همین جمع کردم ولی به حد نصاب اونموقع نرسید ...

مرسی اخه ی کلیپ دیدم ی جور پیچیده توضیح داد میگف اگ اشتباه کنید تمومه پولی بابتش نمیگیری

واس همین میخاسم کافی نت ببرم😑🤦‍♀️

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
آره شنیدم که میخوان سوخت کنن اونایی که مونده تو ربات اینجوری تعداد ناتکوینا کم میشه قیمتش میره بالا ...

مامان منم میگه بفروش مال من حدود ۳۵هزارتاست 

ولی میگم حالاها قصد فروش ندارم میخام بلند مدت نگه دارم

مامان منم میگه بفروش مال من حدود ۳۵هزارتاست  ولی میگم حالاها قصد فروش ندارم میخام بلند مدت نگه ...

خیلی خوبه دیگه برا من مونده تو ربات خیلی کم شدش وگرنه ۷ هزارتایی میشد

آره شنیدم که میخوان سوخت کنن اونایی که مونده تو ربات اینجوری تعداد ناتکوینا کم میشه قیمتش میره بالا ...

ببین جیب پول منو

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

۵ هزارتا بود بعد انتقال بهتون کیپر ۳۰۰ تا کم کرد شد ۴۷۰۰ تا ولی خیلی کم شده تو ربات مونده بود از اون ...

۷ ملیون؟ چطور جمع کرده بودی

لایک نکن😱 لایک نکن😱😱میگم لایک نکن😱😱😱