2777
2789
عنوان

ظلم های خانواده همسر حین طلاق

216 بازدید | 9 پست

امشب شنیدم یکی از اقواممون که نامزد کرده بود با پسری متوجه شده آقاپسر مشکل ذهنی و عقلی داره حالا چجور خانواده پسر متبحر بودن توی پوشوندن بماند ،این وسط به دختر گفتن طلاهارو بده از مهریه و حقتم بگذر تا طلاقت بدیم فکر کردم این جریان واسه چند ماهه اخیره گفتم خوب وکیل بگیره گفتن دوساله وکیل گرفته و موفق نشده!

خدا لعنتتون کنه ار خدا نمیترسید ؟

دارین از کی دزدی می کنید؟

از ماله خودش؟

این دنیا چپاول کنید و دست تو جیب یه دختر یتیم و فقیر کنین اون دنیا رو چیکار می کنید ؟

بعضیا چرا انقدر نترسن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دروغی که گفتن خیلی به نفع دختره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

رفتن دادگاه منتها روند دادگاه انقدر طولانی شده ایناهم طلاق نمیدن 

میتونن وکیل بگیرن ؟ 

ایکاش طلاها رو پس نمی‌داد 

به راحتی میتونست بفروشه و عوض کنه دیگه کسی نمیتونست ازش پس بگیره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

چطوری دختره متوجه نشده مشکل داره؟!

دختره ساده دل هست 

اقاپسره از در خونه زیاد در نمیاد هرجا میرن خانوادگی هست یا خیلیی ساکته هرکاری میخواد انجام بده میگه بزار به بابام بگم 

بهش یاد دادن بدون بابات اب نخور و هرجا میره ساکته و باباش همراهیش میکنه به سختی میشه متوجه شد ساده عقلی هست

دختره ساده دل هست  اقاپسره از در خونه زیاد در نمیاد هرجا میرن خانوادگی هست یا خیلیی ساکته هرکا ...

به هر حال میشد متوجه بشه تو همون آشنایی خانواده پسره وضعیت مالیشون چطوره؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میتونن وکیل بگیرن ؟  ایکاش طلاها رو پس نمی‌داد  به راحتی میتونست بفروشه و عوض کنه دیگه ک ...

از طریق مجرای قانونی که نمیخوان طلاهاشو بگیرن فداتشم !میخوان از طریق زورگیری بگیرن و طلاق ندن تا اون موقعه 

البته من یه راهکار عالی دارم واسشون فردا میخوام تماس بگیرم و بگم حضوری بیان خونه صحبت کنیم بهشون بگم