2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مصاحبه جانبو رفته بودم و مدتی هم کار کردم تو خود فروشگاه

مصاحبه هاشون چیز خاصی نداره یسری اطلاعات شخصی میپرسن و اینکه دوسداری حقوقت چقدر باشه و مشکل نداری با شیفت شب و این چیزها

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
دیلی مارکت ؟چی پرسیدن ازت 

آره سوال خاصی که نبود همون برخوردت و تیپ استایلت میبینن و طرز حرف زدن و قبلا سابقه کار فروشندگی داشتی یا نه سوال میکنن و سن و سالت و بعدشم شرایط ضمانت توضیح میده و اگه اوکی بودی میگه توضیحات بعدی هم میده یعنی بعد اینک ضامن و سفته و اینارو بردی شرایط ضمانتش سخته به نظرم

دیلی مارکت ؟چی پرسیدن ازت 

اره دیلی رو نمیدونم ولی بعضی مثلا برای صندوق باشی سوال ریاضی ممکنه بپرسع (تارا)

یا سوال هوش ازت بگیره رو برگه (کوروش)

رفاه هم ک پارتی فقط سوال خاصی هم نمیپرسن 

همین مشخصات شخصیت

تجربه کاری داری یا نه

ساعت کاری ب این شکله مثلا چرخشی هست معمولا ی هفته صبح ی هفته عصر

انبار گردانی داشته باشن ممکنه نصف شب نگهت دارن

.جاهای دیگ ک میری برا مصاحبه 

میپرسن ۵سال آینده ت چ برنامه ای داری یا فک میکنی داری چ می‌کنی 

علاقه ت چیه 

خصوصیات خوب و بد از نظر خودت چیه 

ضعفات. حسنات

مهارت های ک داری

خاطرات بد یا خاطرات خوب

معمولا همینا 

جاهای دیگ بستگی ب رشتت داشته باشه سوال میزارن جلوتر حل کنی 

یا سیستم میارن جلوت 

اره دیلی رو نمیدونم ولی بعضی مثلا برای صندوق باشی سوال ریاضی ممکنه بپرسع (تارا) یا سوال هوش ازت بگی ...

اووووووهه من دیلی رفتم برا صحبت این چیزا نبود آدم استرس میگیره ک سوالای ساده و عادی حقوق و شیفت و این چیزا و بدشم شرایط ضامن و اینا

اووووووهه من دیلی رفتم برا صحبت این چیزا نبود آدم استرس میگیره ک سوالای ساده و عادی حقوق و شیفت و ای ...

عزیزم. من خیلی جاها رفتم مصاحبه چیزای ک پرسیدن نوشتم 

در کل سرزبون داشته باشی همه جا جات میشه

عزیزم. من خیلی جاها رفتم مصاحبه چیزای ک پرسیدن نوشتم  در کل سرزبون داشته باشی همه جا جات میشه

آره بابا اونا هم تو نگاه اول و چند کلمه حرف متوجه میشن طرف اینکاره هست یانه زبرو زرنگه یا نه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792