2777
2789

اول از اینکه من پسرم . واس این گفتم که میگن خواب مرد و زن فرق میکنه . خواب دیدم تو محلمون نشسته بودیم یه مقدار پول نمیدونم از کجا اومده بود دستم در آوردم نشون یکی از رفیقای قدیمیم که هم کلاسیم بود نشون دادم یهو دیدم گفت ببینم این پول خیلی ارزشش زیاد پولها هم زیاد نبودن تو جیب جا میشدن یعنی یه جوری حس کردم تو خواب انگار اندازه پنج شیش میلیارد الان می ارزید بعدش با رفیقم صحبت کردم گفتم بزار یه جا سرمایه گذاری کنیم باش گفت باشه بعد نمیدونم چی شد من منتظرم بودم دوستم بره خونشون و بیاد یهو دیدم با دوتا ماشین پر از پسر هم سن و سال خودم اومدن که خفتم کنن دوستمم باهاشون بود فهمیدم که خیانت کرده منم فرار کردم هر جا میرفتم دنبالم بودن تا اینکه دیگه داشتم کم می آوردم که یهو چشمم خورد به خونه دختر داییم و از اونجا کشیدم بالا و رفتم تو حیاطشون و اونام ندیدنم یعنی یه ثانیه دیر تر رفته بودم تموم شده بود و میفهمیدن کجام. خلاصه نوشتم ولی خیلی به واقعیت نزدیک بود یعنی یه جورایی جسمم رو هم حس کردم اونجا بخدا خودمم موهای تنم سیخ شده یعنی مثل زندگی پس از زندگی شده بودم دوتا یکی روحم بود که اینا رو تماشا میکرد یکی جسمم بود که میدویید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقت قابل اعتماد نیس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من خواب سیاره زحل و زمین و سفینه فضایی دیدم انقدر واضح بود واقعی بود همه جزئیاتش تعبیر خوابش برام خیلی دقیق بود 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

خیلی از خواب ها تعبیر ندارن این خواب نشانه این هست ک ترس از دست دادن چیزی دارید یا اینکه میترسید دوستتون ولتون کنه یا خیانت کنه و بی اعتمادید ب همه و دختر داییتونو ادم مهمی تو زندگی میدونین و راه نجات

من خواب سیاره زحل و زمین و سفینه فضایی دیدم انقدر واضح بود واقعی بود همه جزئیاتش تعبیر خوابش برام خی ...

آره آفرین اینکه واضح هست عجیبه یه سری خواب ها رو آدم میبینه احساس میکنه خیلی دورن و فاصله دارن ولی من خودم رو قشنگ احساس کردم