2777
2789

لایک

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در رابطه با تاپیک قبلت که قفل کردی

من نگفتم انسانی راحته 

به نسبت دو رشته دیگه به مراتب از نظر اکثریت راحت تره 

من خودم مشاور کنکوریا بودم خیلی از انسانی ها ریاضی و امار ساده شده خودشون رو با خوندن می افتادندو تو کنکور هم سفید میذاشتند ولی مثلا بین بچه های تجربی خودم اصلا کسی عمومی ها رو نیفتاد یعنی عربی و ادبیات و دینی خوبی داشتند. معمولا افراد در فهم اکثر دروس انسانی عملکرد بهتری دارند تا زیست و هندسه 

مثلا احتمال اینکه یه دانش اموز تجربی فلسفه و عربی تخصصی پاس کنه بیشتره تا اینکه یه دانش اموز انسانی بتونه زیست و ریاضی پاس کنه

اگر واقعیت رو هم توهین محسوب میکنید دیگه حرفی نمیمونه

از هر درس نت برداری کن و به صفحه ی اخر اون درس بچسبون

عمیق بخون که ملکه ی ذهنت بشه

سعی کن توی ارامش و تنهایی بخونی و واسه خودت بلند توضیح بدی

زیر نکات مهم خط بکش

من اون زمانها همینجور خوندم و توی کنکور ۸۵ درصد زدم

من اگه كاره اي تو اموزش پرورش بودم ميدادم از همه درساي تاريخ فيلم بسازن با بازيگراي خوشتيپ ، اينطوري همه به جاي سريال كره اي ميشستن تاريخ خودمون رو از بر ميشدن چون واقعا داستان هاي واقعي قشنگي ما داريم كه خوراك فيلم و سرياله 

. با يه روز نميدونم چيكار كني كه ٨ درس بخوني و جذاب باشه برات ، اما ميتوني فلش كارت بسازي نكات كليدي هر درس رو تو يه تا فلش كارت به صورت تيتر وار بنويسي ، هاي لاين داخل كتاب فراموش نشه د ميتوني براي خودت اد قول شهصيتا ديالوگ هم بسازي مثلا فلان وزير فلان جا اينو گفت :.... ، من كسيو ميشناختم رو صفحه بزرگ سفيد ميشست شخصيتا و اون اتفاق خاص رو نقاشي ميكرد ( از اين نقاشي هاي ابتدايي و چشم چشم دو ابرو ) براي حفظ شدن صدا ضبط كردن هم به نظرم مفيده خودتو وادار كني از روش بخوني و ضبط كني و صداتو گوش كني براي حفظ تمركز خوبه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
در رابطه با تاپیک قبلت که قفل کردی من نگفتم انسانی راحته  به نسبت دو رشته دیگه به مراتب از نظ ...

عزیزم چرا اومدی افکارتو میریزی تو تاپیک من؟

بهت گفتم حق با شماست درست می‌فرمایید 

لازم نیست بیای چند بند بنویسی

وقتی قفل کردم یعنی حق با شماست

در رابطه با تاپیک قبلت که قفل کردی من نگفتم انسانی راحته  به نسبت دو رشته دیگه به مراتب از نظ ...

شما معمولا چقدر در آمد داری از رویا فروشی؟

اگه انقدر علاقه مند هستید به رشته های تجربی 

چرا خودتون نمیخونید؟

اها چون کنکور و قضاوت کردن بقیه منبع در آمدتونه