2777
2789

لطفاً شرایطم بگید

مثلا بعضی ها ترک گناه میکنن و نتیجه میگیرن

یا رب آن دِه که آن بِه ...

استغفار زیاد و دعا در حق کسانی ک قضاوتشون کردم یا غیبت و سرزنش

ذکر یا جوادالائمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما لطفا من رو هم راهنمایی کنین 

خیلی وقته میخوام چله بگیرم یا شروع کنم نماز بخونم 

ولی اصلا نمیتونم 

باورتون میشه یک ساله هی میخوام همت کنم نمیشه

بعضیروزا خودم رو محبور می‌کنم نشسته نمازم رو میخونم ولی نماز وعده بعدش رو نمیخونم 

میخوام چله بگیرم ۱ بار ۲بار میخونم ولش می‌کنم 😔😔😔😔

نیت ۴۰شب نماز شب خواندن کردم گمون کنم بیست شب خوندم حاجت روا شدم...

دیشب هم یه مسأله مهم داشتم که یه هفته درگیر بودم حل نمیشد ۳۵۰صلوات هدیه به مادر امام زمان کردم مشکلم به ده دقیقه نکشید حل شد

رفاقت با شهید ابراهیم هادی و خواندن مکرر زیارت حضرت زهرا به نیابت از ایشون و هدیه به حضرت چون ایشون خیلی خیلی ارادت داشتن به خانم فاطمه زهرا

من با اینا مسائل مهم رو حل کردم 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
خانما لطفا من رو هم راهنمایی کنین  خیلی وقته میخوام چله بگیرم یا شروع کنم نماز بخونم  ول ...

وای اتفاقا من در مورد نماز خوندن یک بار کامل نوشتم یه جا که چطور نماز خون شدم

الان خیلی سر درد هستم

اگر میتونی فردا منو صدا کنید براتون بگم

منم دقیقا اصلا نماز نمیخوندم تنبلیم میومد یا نمیشد و ...

خانما لطفا من رو هم راهنمایی کنین  خیلی وقته میخوام چله بگیرم یا شروع کنم نماز بخونم  ول ...

از خود به دا بخواه که دستت رو بگیره و بلندت کنه..هیچکس غیر از خودش دستگیرت نیست..بهش عاجزانه پناه ببر 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
نیت ۴۰شب نماز شب خواندن کردم گمون کنم بیست شب خوندم حاجت روا شدم... دیشب هم یه مسأله مهم داشتم که ی ...

میفهمم منم به حضرت ابراهیم خیلی ارادت دارم

ولی خب اینها اکثرا توسل بود برای شما

یعنی شما برای حوائج توسل میکنید بیشتر درسته؟

از ذکر یا خالق خودتون نتیجه گرفتید؟

اره

به معنای‌واقعی ذکر یاخالق معجزه میکنه

۵۱۱۰ذکر یاخالق روپشت هم بدون‌حرف زدن یاخوردن چیزی روبه قبله بگو بعدش دعاکن دعات مستجاب میشه گفتنش یکساعت وده دقیقه طول میکشه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین