2777
2789

سلام من یه مشکل عجیب دارم آقا وقتی با بابام میرم بیرون مثلا چیزی میخوام بخرم بیشتر از یه مبلغی میشه تو گلوم گیر میکنه رسما،مثلا برای مامانم این حسو ندارم زیاد ولی با بابام یه شام میخورم بیرون همینکه بفهمم چقدر شده از گلوم پایین نمیره یا جایی میرم وقتی قیمتشون میفهمم کلا کوفتم میشه،میدونید جرا اینطوریه؟یا چیکار کنم این حسو نداشته باشم خیلی بده

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اخه؟؟

نمیدونم واقعا😭😭😭😂

+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
از محبت بابات شرمنده میشی؟😄 رودربایستی داری باهاش؟ خو اون‌پولی ام ک مامانت خرج میکنه از جیب همون ب ...

اره ولی پول مامانم از جیب بابام نیست

نمیدونم واقعا😭😭😭😂

چون فکر میکنی باباتون اون پولو با سختی به دست میاره 

خدا پدرتو نگه داره قدر بدون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منم از ی حدی بیشتر میشه سختم میشه ب خاطر اینکه میبینم چقدر گرونی هست و چقدر از خودشون میزنن برای من ...

احساس میکنم منم خرج اضافی ام براشون و میتونستن با اون پول کار بهتری کنن تا خرج من کنن...

احساس میکنم منم خرج اضافی ام براشون و میتونستن با اون پول کار بهتری کنن تا خرج من کنن...

وااا

چی بهتر ازین ک برا بچه شون‌خرج کنن؟

من اگ خرج کنم برای بچه ام.اینو بگه اونقد ناراحت میشم

روانشناس ها بهش میگن تله بی ارزشی. تک خودتک پیش بابات خیلی بی ارزش میدونی.باید ببینی دلیلش چیه