سلام من یه مشکل عجیب دارم آقا وقتی با بابام میرم بیرون مثلا چیزی میخوام بخرم بیشتر از یه مبلغی میشه تو گلوم گیر میکنه رسما،مثلا برای مامانم این حسو ندارم زیاد ولی با بابام یه شام میخورم بیرون همینکه بفهمم چقدر شده از گلوم پایین نمیره یا جایی میرم وقتی قیمتشون میفهمم کلا کوفتم میشه،میدونید جرا اینطوریه؟یا چیکار کنم این حسو نداشته باشم خیلی بده
+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
+ما هیچوقت قبل از این گناهکار نبودیم..اما اگر این عشق گناه بود..اشتباه بود...شاید وقتش رسیده تا گناه هم باشیم..تو گفتی عشق شبیه منه..چون گناهه...حالا توعم،زیباترین گناه منی ستاره کوچولو.
از محبت بابات شرمنده میشی؟😄 رودربایستی داری باهاش؟ خو اونپولی ام ک مامانت خرج میکنه از جیب همون ب ...
اره ولی پول مامانم از جیب بابام نیست
منم از ی حدی بیشتر میشه سختم میشه ب خاطر اینکه میبینم چقدر گرونی هست و چقدر از خودشون میزنن برای من ...
احساس میکنم منم خرج اضافی ام براشون و میتونستن با اون پول کار بهتری کنن تا خرج من کنن...