2777
2789

عزیزان من 

الان یه تاپیکی داشتم میدیدم بینهایت به رشته انسانی توهین کرده بودن که فقط تنبلا میرن بنده با معدل ۲۰ رفتم انسانی و باید بگم واقعا رشته سختیه.اینکه اون توهینا واقعا ناراحتم کرد و باعث شد فک کنم تمامی تلاشام برای علاقم بی ارزشن

همه ی رشته ارزشمند و سختن 

توی ایران هممون سختی میکشیم کاش یاد بگیریم به جای اینکه به هم توهین کنیم به رشته هم احترام بزاریم چون علایق هر کس متفاوته دلیل بر بی ارزشمند بودنش نیست

هر شغلی و هر رشته ی نظری از کارو دانش گرفته تا تجربی سختن و ارزشمندن.

اینا هیچوقت یاد نمیگیرن

البته یسریا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا رشته انسانی بازار کار عالی داره و البته واقعا سخته دروسش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مگه هنوزم این آدما هستن؟

یادمه وقتی میخواستم برم انسانی و روانشناسی دوست داشتم یه دوستام میگفت تو که خنگ نیستی بری انسانی به جاش برو تجربی دکتر شو...خودش رفت تجربی و بعد چند سال که رتبه خوب نیاورد رفت روانشناسی😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

آره من خودم که از رشته انسانی چیزی نمیدونم ولی واقعا سخته که تاریخ از نظر من مضخرف قاجار رو مثلا بخونی واقعا رشته سختیه شاید از نظر ما تجربیا بگیم راحته ولی از دوستای من که رفتم انسانی تعریف میکنن رشته سختیه

جوامعی که ب علوم انسانی بها نمیدن جز فقیرترین کشورها از لحاظ فرهنگ هستن 

بستری برای اشاعه فرهنگ ندارن 

کار ب جایی میرسه که مدام از فرهنگ گذشته صحبت میکنن چون چیزی از زمان حال ندارن برای گفتن 

علوم انسانی زیربنای جامعه س

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

چون هرچقدرهم سخت باشه نمیتونی باسختی تجربی و ریاضی مقایسه کنی.برای همین میگن ضعیفترهامیدن انسانی چون ازپس دیفرانسیل و هندسه و...برنمیان

بقیش حفظیه میخونن ولی مفهومی روبایدیادگرفت

من رشتم تجربیه واتفاقا درساشو خوندم تا حدودی چون میخواستم کنکور انسانی بدم اصلا اسون نیس خصوصا فلسفه ومنطق هر کدوم به نوعی سخته منم نمیفهمم چرا میگن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

باورم نمیشه هنوووزم میگن انسانی مال تنبلاست.

واقعا من دارم عذاب میکشم تاریخ واقعا یکی از سختترین درس هاست 

ولی این دلیل بر این نیست که بیام منت سختی کشیدنمو رو سر بقیه رشته ها بزارم 

هر کس مسئول انتخاب خودشه