2777
2789
عنوان

کاش مردم ایران یاد بگیرن به رشته هم توهین نکنن.

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 65 پست
چون هرچقدرهم سخت باشه نمیتونی باسختی تجربی و ریاضی مقایسه کنی.برای همین میگن ضعیفترهامیدن انسانی چون ...

ما کلی ادمای موفق از رشته انسانی هم داریم و اینکه همه درساشم واقعا حفظی نیس رشته خودمم تجربی بوده 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

چون هرچقدرهم سخت باشه نمیتونی باسختی تجربی و ریاضی مقایسه کنی.برای همین میگن ضعیفترهامیدن انسانی چون ...

عزیزم 

شما منطقو حفظ کنی و اقتصاد رو و فلسفه و هر درس رو 

صرفا حفظ بکنی 

تضمین میدم نمره ی صفر تو امتحان میگیری

درپس انسانی حفظینیست 

تحلیلی هس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا واقعا نمیدونم چه سودی براشون داره علایق دیگران رو به تمسخر گرفتن

یا علایق رو مسخره میکنن ، یا کاربرا رو مسخره میکنن

واقعا کاش یزره بفهمن 

مثلا من تایپیک زدم طرف نوشته تو چقدر بیکاری برا کسی ک اصلا تورو نمیشناسه تایپ میزنی ، اقا جان به شما مرتبطه؟؟ به شما مربوطه؟؟؟  من اومدم اینجا فقط سرگرم شم و وقتمو بگذرونم چرا فقط بلدید تخریب کنید

یا طرف میگه چخبره همه سایت شده نهایی ، بازم ب شما مربوطه؟؟؟ انگار سایت ارث پدرشه و ما حق اومدن نداریم

کاش یاد بگیریم هرکس یه دغدغه داره هرکس یه نوع نگاه به دنیا داره لزوما قرار نیس همه مث شما باشن 

یادبگیرن اگرم چییزی مورد پسندشون نبود ازش رد شن بدون هیچ تیکه انداختنی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ما کلی ادمای موفق از رشته انسانی هم داریم و اینکه همه درساشم واقعا حفظی نیس رشته خودمم تجربی بوده&nb ...

استثاهم هست

ولی هرکی نمره ش کمترباشه اصلاتوتجربی و ریاضی راهش نمیدن میفرستن انسانی

برای همین میگن تنبلامیرن انسانی

هر وقت یاد گرفتن کورد و ترک و لر هیچ فرقی ندارن همه آدمیم اینم میفهمن سر قومیت بعضیا میخان همو بکشن ...

دقیقا 

سر هر چیزی برتری میدونن

ما هممون یکسانیم

برتری نداریم 

پس بهتره سخت نگیریم

ما کلی ادمای موفق از رشته انسانی هم داریم و اینکه همه درساشم واقعا حفظی نیس رشته خودمم تجربی بوده&nb ...

ببین مثلاکسی معدلش پایین باشه نمیگن خب توبایدبری ریاضی

میگن تومجبوری بری انسانی

اتفاقا رشته انسانی بازار کار عالی داره و البته واقعا سخته دروسش

نه بابا بازار کارش صفر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اونوقت منطق و فلسفه و فنون و ادبیات و اقتصاد حفظیه؟! کسایی که با فکر حفظیات بیان این رشته تو کنکور و امتحان نهایی ها موفق نمیشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
استثاهم هست ولی هرکی نمره ش کمترباشه اصلاتوتجربی و ریاضی راهش نمیدن میفرستن انسانی برای همین میگن ...

من تو همه ی رشته ها الف بودم

عزیزم درسته خیلی سیاه لشکر داره رشته ی انسانی

ولی خب همین خوبه برا کسی که با علاقه رفته 

باعث میشه قبولی راحت تر داشته باشیم

ولی کسایی که با علاقه و هدف میرن و با معدل ۲۰ میشن یکی مثل نگین کشاورزیان که الان تو نیویورک وکیل شدن

یا مدیریت میخونن و مهاجرت میکنن

ولی واقعا سیاه لشکر خیلی زیاد هست که خب اونا صرفا سیاه لشکرن

اونوقت منطق و فلسفه و فنون و ادبیات و اقتصاد حفظیه؟! کسایی که با فکر حفظیات بیان این رشته تو کنکور و ...

واقعا تا نفهمی حفظ بکنی 

به هیچ جا تو رشته انسانی نمی‌رسی 

که اکثر تنبلا که رفتن تو این رشته

حفظ میکنن ب خاطر همین میگن رشته حفظیه

هر رشته ای سختیای خودشو داره

تجربی زیستش سنگینه

ریاضی فرمول و مسئله زیاد داره

هنر کار عملی فراوون داره

انسانی حفظیات و مفهومی زیاد داره

خودم با معدل ۱۹/۵ اومدم انسانی چون به تجربی ریاضی علاقه نداشتم و براساس شناختی که از خودم داشتم میدونستم به شناخت مردم جامعه و روان ادما و حق و حقوقشون علاقه دارم و درسامم هیچوقت تمومی ندارن من همیشه یه چیزی برا خوندن و تحلیل کردن دارم    

رشته رو براساس شخصیت انتخاب میکنن

حالا نمیدونم کدوم احمقی اومد گفت کلاس ادما به رشتس  

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

کاش یاد بگیرن هرکسی در یک حوزه ای توانایی داره 

من به شخصه ریاضی خوندم 

چون توانایی م داخل حل مسئله بهتر بودش 

تا درس های خوندنی

همه یک برابری و سختی ای دارن 

اینو یادتون باشه نظرات بقیه شخصیت شمارو تعریف‌نمیکنه و ایراد هاتشون بابت دیدیه ک دارن به اون مسئله