2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفتهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ما هنوز نخوابیدیم بعد نامزدم خونمونه با خانوادش بعد خسته بود خوابش میومد گفت یکم بخوابم بچه ها توی اتاق بودن بازی میگردن نامزدم دیگه رفت اشپزخونه دراز کشید😑

بعد من تشنم بود رفتم توی اشپزخونه اب بخورم از بس از غروب اب نخورده بودم رفتم یه کاسه پراز اب کردم😑 با سر رفتم توش طوری خوردمااا که صدا قورتم تا اون سر خونه میرفت بیچاره نامزدم همچین از خواب پریدااا🤣🤣�🤣🤣🤣 گفت درررد یه تانکر ابم بزارن جلوش سیر نمیخوره وای مردم از خنده خودم انقدر خندیدم اخرش خودشم میخندید🤣🤣🤣داداشم صدای خنده منو شنیده بود اومد تو هووول کرده بود فکر کرده بود صدای جیغم من میاد اما نمیتونم جیغ بزنم🤣🤣🤣

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
بچه ها ما هنوز نخوابیدیم بعد نامزدم خونمونه با خانوادش بعد خسته بود خوابش میومد گفت یکم بخوابم بچه ه ...

واااای ترکیدم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)