2777
2789

یجورایی به همه بدبین شدم 

با اینکه کلی آرزو و هدف دارم، سردرگمم 

می‌خوام این کینه های تو قلبم نباشه 

می‌خوام این ۷ امتحان آخر رو کمتر از ۲۰ نگیرم 

می‌خوام افکارم نسبت به پدر و مادر و همسرم 

که از جونم برام با ارزش ترن، عوض بشه..

می‌خوام دنیارو سبز و زرد و صورتی و نارنجی ببینم 

نه سیاه و خاکستری و دودی! 

حس میکنم علت همه اینا یکم دور شدن از خداست 

کاش قلبم از اینهمه حس بد خالی شه‌... 

لطفا یه جمله بگید آرومم کنه

الان می‌خوام برم درس بخونم 

نیاز دارم افکارم خالی شه...

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به افکار یمیکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو محدود به چیزی نکنید همیشه در آرامش و شادی و عشق خواهید بود. تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ چیزای سَطحی و اَلکی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزای سَطحی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه..و یادتون نره خدا هم هر لحظه کنارتونه...

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ
تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی..

چقدر منی چقدررر منیییی هرچی گفتی انگار حال من بود 🥲🥲🥲🥲 خیلی خستم منم

الهی عزیزم درکت میکنم 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

فقط به این فکر کن که هرچقدر به این افکار بالو‌پر بدی خدارو از خودت دور میکنی 

هرچی تو ذهنته رو بریز دور و به خدا نزدیک شو باهاش حرف بزن ازش بخوا هدایتت کنه کمکت میکنه تاپیک اخر منو بخون ببین به چی رسیدم 

از رفتن یه ادم از زندگیم که دوسش داشتم به عشق خدا رسیدم و الان حال دلم ارومه 

شما وجودتون بینهایت و همیشگیه و چون خودتونو محدود به افکار یمیکنید رنج میبرید اما اگه خودتونو محدود ...

با کامنتتون بغض گلومو‌ گرفت 

چقدر نیاز داشتم به این حرفا 

هزاران بار ممنون

فقط به این فکر کن که هرچقدر به این افکار بالو‌پر بدی خدارو از خودت دور میکنی  هرچی تو ذهنته رو ...

دقیقا 

از این ببعد وصل خدا میشم و معنویت 

دیگه نمی‌خوام این حد از کینه و نفرت

پاشو برو دو رکعت نماز بخون  فردا رو روزه بگیر

نماز خوندم عزیزم 

شرایط روزه ندارم ولی حتما تو برنامم هست 

ممنون

من حقیقت رو بهتون گفتم نه اینکه بخوام اُمید بدم ....این حقیقت رو میتونید خودتون ببینید توی زندگی...

درسته حقیقت همینه 

هر کس غیر از این ببینه از مسیر منحرف شده

یه چیز دیگه اینکه برای دیگران دعا کن. خیلی حال روحیتو خوب می‌کنه

چشم