2777
2789

مثلا‌ سر امتحان اقتصاد 

۱۰هزار درآمدملی‌ رو فقط ۱۰ خوندم‌

یا نقاط درسترس و ناکارا فقط دسترس رو خوندم

یا مثلا‌ ی سوال رو‌ با اینکه میدونم‌چیه‌ جوابش‌ ولی گزینه‌ اشتباه میزنم‌ یا جواب اشتباه مینویسم 

اینجوری پیش‌ بره‌ نمرم‌ ۱۵ ب پایین میشه 🥲

[ب تاپیک های قبلی توجه‌ نکنین‌ با کاربری‌ مامانم اومدم]

[کاربری‌ من و مامانم]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت کمه  چندتا امتحانامو خراب کردم تاحالا🥲

ببین دو تا سوال درست جواب بدی بهتر از اینه که همه رو نصفه نیمه بنویسی 

تو اول استرست رو کم کن .یه مقدار کم طبیعی هست اما مثل تو نه 

بعد هم سوال رو با دقت بخون 

چند امتحان اول هر سوال دو بار بخون زیر جاهای مهمش خط بکس زیر کلمات کلیدی و فعل ها و ...

اول بفهم سوال چی میگه بعد حل کن 

فهمیدن سوال نصف جواب هست 

من خودم دانشجو معلمم و مشاور هم هستم 

تجربه اش رو دارم که میگم.اگر استرست قابل کنترل نیست دکتر هم میتونی بری

دهم انسانی

خب ببین تازه وارد دبیرستان شدی 

تازه رشته انتخاب کردی 

البته الان آخر سال هست اما یکم استرست طبیعی هست اصلا اگر استرس نباشه غیر طبیعی میشه اما حد مشخص داره 

این استرست باعث میشه از اهدافت دور شی 

اول بشین تو به برگه بنویس چرا میخوای درس بخونی 

دقت کن حتما بنویس 

دلایل انتخاب رشته و درس خواندن آت رو بنویس 

قطعا یه اهدافی داری حالا میخواد علم باشه پول باشه شهرت باشه و ....

بعد ببین برای رسیدن به این اهداف باید چی کار کنی 

تو این زمونه باید درس خوند وگرنه مستقل نمیشی 

پس برای درس خواندن هم باید تلاش کنی 

حالا به نظر من بهترین  انگیزه این هست که تو بگی برای موفقیتم راهی جز این ندارم پس باید ادامه بدم 

برای مشکل سر امتحانت ببین این مشکل فقط از سر امتحان نشات نمیگیره قطعا مشکل قبلش هم هست .تو وقتی به درس مسلط باشی قطعا استرس نمیگری پس به دلیلش می‌تونه این باشه که مسلط نیستی چون مثلاً الان بهت بگن دو به اضافه دو چند میشه تو صورت سوال اشتباه نمی‌خونی چون راحت هست و بهش مسلط هستی 

مشکل. بعدی می‌تونه تغذیه و خوابت باشه .ویتامین هات چک کن کم نباشه و قبل امتحان حداقل ۶ الی ۷ ساعت بخواب 

نفس عمیق بکش .گلاب بخور .اعتماد به نفست ببر بالا 

بدون اون اهدافی که نوشتی به کمک این درس و امتحان برآورده میشه این بدتر بهت استرس نده این موضوع باعث شده حواست رو جمع کنی بادقت باشی 

سر امتحان فقط به همون سوال فکر کن نه به چیز دیگه ای

و یادت باشه منتظر نباش یکی دیگه بیاد بهت انگیزه بده چون اگر منتظر یکی دیگه باشی وابسته میشی و اگر یه روز بهت انگیزه ندن دیگه ادامه نمیدی .پس خودت باید انگیزه خودت باشی .با اهدافت خودت به خودت انگیزه بده