2777
2789
عنوان

کمک🥺🥺🥺🥺

135 بازدید | 25 پست

بچها چند وقته سمت راس شکمم زیر دنده به سمت پهلوم سنگینه و مور مور میکنه آزمایش کبد و صفرا هم دادم گفت هیچی نیس یبوست هم دارم هر دوسه روز. ممکنه از یبوست باشه؟؟؟ 

بدجور فکرمو درگیر ک ده در حدی ک تهوه میگیرم و غذام کم شده

دنیا جای قشنگیه⁉️ معماس🖐️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاور ومدرس طب سنتی چندوقته این مشکل رو دارین?? و سن و قد ووزنتون لطفا

من برج 7 مشکل معده داشتم ک گفتن عصبیه تا عید خوب شدم چند روز پیش دوباره اشتهام کم شده کلا این سنگینی سمت راس شکمم رو از وقتی خوب شدم گرفتم 29 سالمه160 قد 

سلام گلم نورمحمدی هستم مشاور ومدرس طب سنتی چندوقته این مشکل رو دارین?? و سن و قد ووزنتون لطفا

و یه مشکل دیگم داره خیلی ذهنمو میبرم سمت بیماری ینی تا چند روز ک بهش فکر نمیکردم اشتهام خوب بود ☹️

تو اینترنت زدم ولی درد معده و درد بالای شکن و زیر شکم بود سمت راست رو نگفته بود

من خودم این بیماری رو دارم از نوع شدید خدا به هیچ کس نشون نده روزی هفت تا کپسول میخورم 

برای من از سمت راست شروع میشه بعد و کل شکمم هم درد شدید می‌کنه 

چون شما گفتی پهلو احتمال اینکه از کلیه باشه هم هست لطفاً پیش دکتر داخلی برو 

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من خودم این بیماری رو دارم از نوع شدید خدا به هیچ کس نشون نده روزی هفت تا کپسول میخورم  برای م ...

اگ کلیه باشه رو اشتها و یبوست هم تاثیر داره؟؟ +

من برج 7 مشکل معده داشتم ک گفتن عصبیه تا عید خوب شدم چند روز پیش دوباره اشتهام کم شده کلا این سنگینی ...

سمت راست ک مربوط میشه ب کبد..ولی باید زبانت رو ببینم ببینم مشکل ازکجاست چون ماباعلم زبان شناسی کل بدن رو چکاب میکنیم

مشاوره ها وچکاپ هامون رایگانه...روبیکا داری???

من خودم این بیماری رو دارم از نوع شدید خدا به هیچ کس نشون نده روزی هفت تا کپسول میخورم  برای م ...

پهلو منظورم پشت نبود روی شکم پایین تر از دنده آزمایش کبد صفرا هم دادم دکتر سونو گفت سالمن احتمالا از روده باشه

سمت راست ک مربوط میشه ب کبد..ولی باید زبانت رو ببینم ببینم مشکل ازکجاست چون ماباعلم زبان شناسی کل بد ...

آزمایش دادم سونو گفت کبدت هنوز چرب نشده گفت داره میشه 

پهلو منظورم پشت نبود روی شکم پایین تر از دنده آزمایش کبد صفرا هم دادم دکتر سونو گفت سالمن احتمالا از ...

بله احتمالا ان شاء الله چیزی نیست برای یبوست فیبر و سبزیجات بخورید شاید اگه یبوست رفع شد درد شکم هم درست شد 

برای من که اینطور بوده

گر نگه دار من آن است که من میدانم × شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
و یه مشکل دیگم داره خیلی ذهنمو میبرم سمت بیماری ینی تا چند روز ک بهش فکر نمیکردم اشتهام خوب بود ☹️

گلم سودای بدنت رفته بالا سودا یعنی سردی وخشکی

ک باعث میشه افکارمنفی داشته باشی گلم

باید مثبت فک کنی

بله احتمالا ان شاء الله چیزی نیست برای یبوست فیبر و سبزیجات بخورید شاید اگه یبوست رفع شد درد شکم هم ...

چه سبزیجاتی من سبزی خوردن خیلی کم میخورم فک کن کلا نمی‌خورم 🙄