2777
2789
عنوان

تبلی توو کارای خونه

1206 بازدید | 29 پست

سلام.من یک ساله ازدواج کردم و اومدم یه شهر دیگه.همش توو کارای خونه تنبلیم میشه.شما چه جوری به کارای خونتون و خودتون میرسید و برنامه ریزی واسه تفریح و گردشتون میکنید؟

مغرور باش... تو به کسی غیر خودت نیاز نداری...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوان تاپیکت داغونم کرد از دیروز صبح حالم بدتر شده این تهوع و بالا آوردن لعنتی داغونم کرده ظرفشویی پر از ظرف شده نتونستم بشورم

صبحانه و نهار هم بزور درست کردم عصرانه و شام هم شوهرم آماده کرد 

یجا خونه نامرتب باشه کلافه میشم 😢😢😢😢

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

من سردسته تنبلام 

خونم خیلی بهم ریخته همیشه 

مادرشوهرم چنبار اومده همینجور بوده 

شوهرم الان ظرفا رو میشوره من غذا میذارم 

ولی جارو و جم کردن معزلیه حوصلم نمیشه😞

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

من كه از ٣٦٥ روز سال ٣٠٠روزش ظرفاي شام رو شوهرم ميشوره😁

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم

منم یه شهر دور از خونوادم زندگی میکنم.صبا تا ۸نیم خابیم.بعد صبونه همسرم میره سرکار منم با همسایم میرم پیاده روی.نزدیکای ۱۰میام کارامومیکنم تا ۱۲.غذامم میزارم.چندروز یبارم لباس بشورمو اتو کنمو کارای از این دست.کلا هرروزه تمیز نگه میدارم خونمو ک تلنبارنشه.روز درمیونم باشگاه میرم.پنج شنبه هام سنتور..جمعه هام کلا ناهار بیرون از منزل..

شوهرمن اصلا کمکم نمیکنه به بهونه اینکه من خستم.کار خونه تموم نمیشه که مخصوصا که بچه کوچیک باشه و یه دنیا اسباب بازی وخرت وپرت اه اه

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

منم

انقدر دوست دارم خونم تمیییز باشه اما نمیشه 

تنبل نیستم ها نمیکشم دیگه دوتا بچه کوچیک دارم 

دقیقا پشت سرم راه میفته هرچیو من جمع کنم اونا میریزن هر هر هر هم میخندن

میشه برای حل مشکل وآروم شدن دلم یه صلوات بفرستین.       ممنون

من همیشه خونم مرتبه،چاییم تازه دم،انقدری که مادرشوهرم سلیقه اموبه رخ دختراش میکشه،دوتابچه دارم که ازالان یادگرفتن خودشون اتاقشونومرتب کنن وبه منم کمک کنن فقط هم 5 ساله و3ساله ان،اصلانمیتونم جای نامرتب وتحمل کنم

همون مامان 2تافرشته ام