سلام.من یک ساله ازدواج کردم و اومدم یه شهر دیگه.همش توو کارای خونه تنبلیم میشه.شما چه جوری به کارای خونتون و خودتون میرسید و برنامه ریزی واسه تفریح و گردشتون میکنید؟
والا من رو شوهرم تنبل کرده منم چهارساله ازدواج کردم البته شاغلم شوهرم از اول همه ی کارای خونه رو انجام داد و من فقط یه غذا درست میکردم الان همونم زورم میاد خخخخخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه شهر دور از خونوادم زندگی میکنم.صبا تا ۸نیم خابیم.بعد صبونه همسرم میره سرکار منم با همسایم میرم پیاده روی.نزدیکای ۱۰میام کارامومیکنم تا ۱۲.غذامم میزارم.چندروز یبارم لباس بشورمو اتو کنمو کارای از این دست.کلا هرروزه تمیز نگه میدارم خونمو ک تلنبارنشه.روز درمیونم باشگاه میرم.پنج شنبه هام سنتور..جمعه هام کلا ناهار بیرون از منزل..
من همیشه خونم مرتبه،چاییم تازه دم،انقدری که مادرشوهرم سلیقه اموبه رخ دختراش میکشه،دوتابچه دارم که ازالان یادگرفتن خودشون اتاقشونومرتب کنن وبه منم کمک کنن فقط هم 5 ساله و3ساله ان،اصلانمیتونم جای نامرتب وتحمل کنم