2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشه حالت؟ جسم یا روح؟ من راهکار برا پف جشم فقط کمپرس یخ میدونم ولی خودمم از گریه چشام پف کرده بر ...

کاش همش درد جسم باشه.... روحم داغووونه داغون  

دوس دارم فقط گریه کنم ولی...

حرفا ادمو می‌کشه،همش تحقیر همش حرفایی که خودت بهتر نیمایی منظور رو

بمیرم برات دل منم از حرفا پره 

هی وانمود میکنم ک برام مهم نیس ولی همین حرفا منو ازل درآوردن 

اگه موقعی که بابام میمرد فامیلامون حرف نمیزدن مادرم اینقدر ما رو از همه چیز محدود نمی‌کرد ک الان این بشه وضع زندگیم 

مگه چه گناهی کردم من فقط ۱۲ سالم بود😭😭😭😭 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

بمیرم برات دل منم از حرفا پره  هی وانمود میکنم ک برام مهم نیس ولی همین حرفا منو ازل درآوردن&nb ...

مشکل هممون شده همین سنی ندارم تو جوونی پیر شدم ، هر راهی میزنم که بتونم فرار کنم فقط ارامش میخام همین چیزی طلب نکردم ولی کار هر شب من شده گریه 

مشکل هممون شده همین سنی ندارم تو جوونی پیر شدم ، هر راهی میزنم که بتونم فرار کنم فقط ارامش میخام همی ...

بگردم الهی😭😭

بخدا خودمو با همسن و سالام مقایسه میکنم با وجود اینکه به لحاط امکانات صفر بودم ولی از خیلی‌هاشون جلوترم 

رفیق من هیچ هنری نداره عرضه ی تلاش نداره ولی همه جی در اختیارشه .تا کی تا کجی هی خودمو قوی و مستقل نشون بدم که مثلا برام مهم نیست؟ مثلا تلاش من اینو جبران میکنه....

ولی تهش میدونم هرچی میکشم از این ادای قویا رو دراوردته ز اینه که همش خواستم به زور خودمو قوی نشون بدم در حالی که از درون داغونم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید