2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله مگر اینکه دلیل پزشکی باشه و نامه ببرید 

سؤ تفاهم نشه اینو از خودتون میگین یا از آموزش پرورش پرسیده بودین؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
یعنی 6 ساله باید بره و میخوای 7 ساله بفرستی یا کلا بره بالا 7 سال؟  چرا فکر میکنی براش بهتره ع ...

نه خداروشکر سالمه فقط28ام شهریوره توی کلاس از همه کوچیکتر میشه جثه هم ریزه نگرانشم اذیتش کنن تمرکزم نداره فقط فکربازیه پیش فرستادمش اما حتی برای رنگ آمیزی ونقاشی هم اشتیاق نداره اذیتم میکنه

معلمم

ابتدایی؟؟؟ 

برادرشوهرمم معلمن اما گفت چون میگی تمرکز نداره ویادگیریش ضعیفه یسال دیرتر بفرست 

نه خداروشکر سالمه فقط28ام شهریوره توی کلاس از همه کوچیکتر میشه جثه هم ریزه نگرانشم اذیتش کنن تمرکزم ...

خیلی از بچه‌ها همین شکلی هستن. بیخودی عقب نندازش. مطمئن باش بچه‌های مثل خودش توی کلاس زیادن. پسر من 15 مهره. امسال میره اول. پارسال که پیش بود انقد بچه ریزه میزه توی کلاسشون بود که نگو. از نظر بی‌علاقگیش به درس هم باز خیلیا شبیه‌ش هستن.

ابتدایی؟؟؟  برادرشوهرمم معلمن اما گفت چون میگی تمرکز نداره ویادگیریش ضعیفه یسال دیرتر بفرست&nb ...

بله سال اول 

منطقه ای ک من هستم اینطوریه 

شاید منطقه شما متفاوت باشه

عدم تمرکز فقط با کار درمانگر مشخص میشه 

اگه اینطوریه درمان سروع میشه 

نامه میده ک ب این دلیل باید سال بعد بره مدرسه ....

اگه عدگ تنرکز الان درمان نشه،سال بعدم نمیشه 

پس فرقی تداره کِی بره مدرسه

خیلی از بچه‌ها همین شکلی هستن. بیخودی عقب نندازش. مطمئن باش بچه‌های مثل خودش توی کلاس زیادن. پسر من ...

اره اما میدونم خیلی اذیت میشه همین پیش واسه دوتا رنگ امیزی ونقاشی زورش میومد شعر میخوندم حفظ کنیم فقط میگفت برم بازی حالا اون موقع میگفتم مهم نیست اما کلاس اول مجبورم سخت بگیرم خودش اذیت میشه دلم براخودش میسوزه بچه حساسیه حرص میکنه حالش بد میشه گلوش درد میگیره تمام نگرانیم برای خودشه

حق داری گلم مادری دیگه

بخدا فکراینکه بره مدرسه بچه های بزرگتر اذیتش کنن یا چیزی متوجه نشه نخواد بنویسه تمرین کنه همه اینا دیوونم کرده خودش مظلومه نمیتونه از حقش دفاع کنه خیلی به شدت بچه حرصی هم هست سرکوچیکترین چیزی حرص میخوره خودخوری میکنه