2777
2789

بچه ها پسر داییم و داداشم باهم ازدواج کردن ، یه نفر ناشناس همش پیام میداد به عروس داییم که مثلا دوس دختر قبلی پسر داییمه ، رفتن امارش دراوردن ، دوست صمیمی خود دختره بود 

حالا به پیج دیگه بهش پیام میده یه سری چیزا از گذشته این دو نفرو بهش گفته ، حالا گفته دنبال ایدی زنداداش منه باهاش کار داره 

از طرفی منم یه نفر به اسم نشانیم پیج زده تو اینستا و رفته فتمیلامون و چن تا از خاستگار هامو فالو کرده خدا میدونه چی کرده با اسمم 

ولی من سریع شکم رفت به یه نفر ، و ایدیو زدم توی اینستا فراموش رمزم زدم ، بعد ارسال به شماره تلفن 

دقیقا همون کسی بود که خدسش زدم دختر عمه ی اشغالم 

نمیدونم با زندگیمون چیکار دارن واسم دعا کنید با ابروم بازی نشع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مرز غلط املایی رو‌جابه جا کردی😅

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

کی با کی ازدواج کرد ، من اصن نفهمیدم

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
پسر دایی و داداشت چیکار کردنننننننن؟؟؟؟

پسردایی و داداشش همزمان ازدواج کردن منظورش تو یه تایمه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......