2777
2789
عنوان

این همستر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سکه جمع کردنه؟

آره جمع میکنی ،بعد روزانه ۳ تا کارت هست باید با سکه هایی که جمع کردی اون کارتارو بخری،بعد یهو ۵ میلیون سکه میده بهت 

منم چند روزه بازی میکنم امیدوارم آخرش پولی باشه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

چرا اینقد ساده اید؟

ته تهش چقد بهتون پول بده؟

۵۰ تومن؟

۸۰ تومن؟

ته تهشش ۱۰۰ تومن

کیو فقیر کرده کیو پولدار

وقتتونو پای چی میزارید؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
همه جاحرفشه منم نمیدونم چیه 

ایدی تلگرام رو بفرست ، لینکش رو میفرستم وارد ربات شو و بازی کن ، بهت میگم چطور بازی کنی تا سکه جایزه بگیری و به سکه هات اضافه بشه ،راهنماییت هم میکنم که بازیش چطوره