2777
2789

سلام دوستان من تازه مژه کاری رو شروع کردم بدون دوره اموزش  حدود ۲ هفته است کار میکنم همون هفته اول خیلی مشتری برام اومد عالی بودم بعد یکی هست از فامیلام خیلی چشمم بد هست خیلیم فضول اینو من فقط نمیگم ها کل طایفه میدونن من کلا در مورد در امدم به کسی چیزی نمیگم فوقش بگم شکر این زنه منو دید شاید باورتون نشه قشنگ ۷ یا ۸ بار پرسید چند وقته کار میکنی چندتا مشتری داری هی گفتم ۱ هفته خداروشکر خوبه انقدر پرسید ادم به این فضولی تو جهان وجود نداره ۷ بار گفتم شکر بیخیال نشد اخرش باز نصف مشتری های که داشتم رو گفتم اقا من از اون روز ۸ روز میگذره چند بار دیوار گذاشتم حتی پشه هم پیام نمیده چیکار کنم بنظرتون اسپند دود کردم تخم مرغ شکستم دارچین دود دادم واقعا موندم چیکار کنم نه به اینکه روز چندتا مشتری داشتم نه الان که ۸ روز گذشته یکی نیست قیمتمم همونه چیکار کنم برا رزق روزیم 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید موقع امتحاناس دخترا زیاد نمیان چون معمولا مشتری این کارا دبیرستانی هان

نمیدونم تا الان همه مشتری هام متاهل بودن چندتا بچه داشتن جالب اینجاست انقدر کارم دوست داشتن مشتریم برام میاوردن

ذغال رو آتیش کن ذغال که گرفت نیت کن پودر رو بریز روی ذغال

پودر رو از کجا بگیرم عطاری داره برم بگم بخور سلاطین میخوام تا حالا نگرفتم ندیدم برا همین میپرسم گلم