2777
2789
عنوان

عدد بتا دو هفته بعد از hcg

270 بازدید | 26 پست

روز ۱۳ بعد از آمپول بیبی چک هاله محو داشت دو روز بعد که امروز باشه هاله کمی پررنگ تر شد بتا دادم ۱۹/۵ بود آزمایشگاه گفت پنجشنبه تکرار کن 

امیدی هست به نظرتون؟ 

۱۹ اردیبهشت پریود شدم ۴ تا فولیکول ۱۸_۱۹_۱۹__۲۰ داشتم  ۳۰ اردیبهشت آمپول زدم

خواهش میکنم نظراتو تجربیاتتون رو بگید

فک کنم بارداری

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه؟؟ 

اره ‌‌‌.اهه میگی بی بی چکم هالش پررنگ تر شده

میشه عکسشو بدی

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بالایی اولیه پایینی مال امروز

بگمونم مبارکهههه

خدا از زبونتون بشنوه مرسی عزیزم 😍 

منم منتظرم توروخدا برام دعاکن❤️ یسالو چندماهه😔

دکترت نگفت تا چند روز بعداز تزریق هاچ سی جی تست مثبت میشه؟

نه ولی طبق تحقیقات خودم دو هفته بعد ، من ماه قبلی آمپول زدم ۱۶ روز بعد پریود شدم امروز هم روز ۱۶ هنوز خبری نیست