2777
2789
عنوان

خودکشی و فرار و رفتن

60 بازدید | 15 پست

خونمون رسما جنهمه زیاد به خودکشی و رفتن و فرار فکر میکنم .حرف برا گفتن زیاده.بابام بهم میگه شرایط باید سخت باشه تا قوی بشی.ولی دیگه خسته شدم .قوی شدن به چه قیمتی ؟قوی بشم برای چه موقع وقتی الان تو اوج نوجوونی و جوونیم دارم عذاب میکشم.تو بچگیم اینهمه سختی کشیدم چی شد ؟فقط نیاز به آرامش ،سکوت،امنیت ،حریم شخصی دارم .همیننننننن .به قرآن همین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا با خودکشی و فرار به آرامش میرسی؟

مشکلت چیه

شاید خودت خیلی بزرگش کردی

هر چی زندگی رو آسون‌بگیری‌آسون میگذره

حق با پدرته آدم نیاز داره سختی بکشه تا قوی شه

تا از پس سختیای بزرگتر بر بیاد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بعضی ها واقعا درد میکشن

میدونی همه ی ما درد میکشم کسی نیست توی این جهان که خوشبخت مطلق باشه اما برای زندگی کردن میجنگیم مرگ خودش یک روزی به سراغ ادم میاد نیازی نیست دنیا و آخرت مون رو خراب کنیم که زود تر از موعدش فرا برسه 

خودت جواب خودتو دادی فکر نکن کسی ت زندگیش سختی مشکل نداره 

اما کسایی ک الان موفق هستن رو زبون ملت هستن ی روزی بودش مث چی....گیر کرده بودن ت زندگی چرا فکر میکنی نباید تلاش کنی

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛