یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین فیشیال فقط پوست رو تمییز میکنه و اونقدر قوی نیست که لک و منافذ رو از بین ببره ،اول اینکه خودت تو خونه روتین داشته باش و مرطوب کننده و ضد آفتاب مثل غذا خوردن باشه ،فراموش نشه ،و شکلات و شیرینی کمتر بخور و مایعات زیاد استفاده کن و خواب کافی واقعا تو بهبود پوست تاثیر داره
از عطاری روشور بخر، هفته ای یکبار(اگه اهل آرایشی یا پوست چرب داری) و اگه نه، ماهی یکبار، ده دقیقه آخر حمام که پوست کاملاً با بخار آماده شده، استفاده کن، جواب میده.
خاکشیر و عسل و آبلیموی ناشتا هم بخور، فوق العاده اس واسه پوست.
پاکسازی اولیه که شامل استفاده از پاک کننده ها و تونر هست و ی بخور بسته به نوع پوستت که چند دقیقه باشه میکنه و بعد میکرودرم انجام میدن ،مثلا دوهفته یک بار انجام بده ومهمتر مراقبت بعدش هست که ضد آفتاب استفاده کنیو مرطوب کننده خوب ،به مرور پوستت ضخیم تر میشه و شفاف تر و لکه ها ی جوش کم و کمتر میشه