2777
2789

خب من ۳ بار‌ فشیال رفتمم‌ ولی‌ تغییر نکرده آبرسان اینا عم داده بود فایده نداشت 

پیشنهادی دارین؟

مثلا پلاژن اینا یا یه کرمی آبرسانی 

پوستم چرب هست 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیشیال میری برات چیکار میکنه

یسری چیزا میزنه بعدش چنتا دستگاه اینا اسماشون نمیدونم ولی‌ واقعا تغییری نکرده پوستم معلوم‌ بشه‌ منافذ باز هنوزم‌ هست با جای جوشام فقط کمرنگ شدن

بعد از پاکسازی اولیه ،میتونه میکرو کنه ،واقعا خوبه چون به مرور لایه برداری میکنه و منافذ بسته میشه ، ...

آها یعنی‌ بعد پاکسازی بايد میکرو کنه؟

ببین فیشیال فقط پوست رو تمییز میکنه و اونقدر قوی نیست که لک و منافذ رو از بین ببره ،اول اینکه خودت تو خونه روتین داشته باش و مرطوب کننده و ضد آفتاب مثل غذا خوردن باشه ،فراموش نشه ،و شکلات و شیرینی کمتر بخور و مایعات زیاد استفاده کن و خواب کافی واقعا تو بهبود پوست تاثیر داره

ببین فیشیال فقط پوست رو تمییز میکنه و اونقدر قوی نیست که لک و منافذ رو از بین ببره ،اول اینکه خودت ت ...

پس فیشیال نرم؟

پلاژن خوبه‌؟

اتفاقا آبرسان صابون زد آفتاب استفاده میکنم غذا عم رعايت میکنم ولی‌ خواب ندارم‌ بخاطر امتحانات بیشتر وقتا تا خود صبح بیدارم

از عطاری روشور بخر، هفته ای یکبار(اگه اهل آرایشی یا پوست چرب داری) و اگه نه، ماهی یکبار، ده دقیقه آخر حمام که پوست کاملاً با بخار آماده شده، استفاده کن، جواب میده.

خاکشیر و عسل و آبلیموی ناشتا هم بخور، فوق العاده اس واسه پوست.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
آها یعنی‌ بعد پاکسازی بايد میکرو کنه؟

پاکسازی اولیه که شامل استفاده از پاک کننده ها و تونر هست و ی بخور بسته به نوع پوستت که چند دقیقه باشه میکنه و بعد میکرودرم انجام میدن ،مثلا دوهفته یک بار انجام بده ومهمتر مراقبت بعدش هست که ضد آفتاب استفاده کنیو مرطوب کننده خوب ،به مرور پوستت ضخیم تر میشه و شفاف تر و لکه ها ی جوش کم و کمتر میشه 

پس فیشیال نرم؟ پلاژن خوبه‌؟ اتفاقا آبرسان صابون زد آفتاب استفاده میکنم غذا عم رعايت میکنم ولی‌ خوا ...

اینها استرس پوست هست ،ایشالا امتحاناتت تموم شد ،خواب کافی داشته باش و برس به خودت ،

از عطاری روشور بخر، هفته ای یکبار(اگه اهل آرایشی یا پوست چرب داری) و اگه نه، ماهی یکبار، ده دقیقه آخ ...

اهل آرایش نیستم‌ ولی‌ پوستم چرب هست 

تأثیر میزارع واقعا بخدا خسته شدم‌ از پوستم خیلی بده منافذ باز با جای جوش بعد پوست بقيه چقدر خوبه‌