2777
2789
عنوان

چی تو زندگی خوشحالت میکنه؟

498 بازدید | 15 پست

تاحالا شده کاری انجام بدید که حس کنید از ته دل خوشحالتون میکنه.

فکر کنید همینه.من به دنیا اومدم که اینکار انجام بدم.

اصلا تاحالا فکر کردید که هدف افریدن شما چی بوده؟ دنیا قبل و بعد از شما چه تغییری کرده؟ 

تاحالا به این فکر کردید که وجود شما چه تاثیری روی اطرافیانتون داشته؟ 

دیروز یه نفر دیدم که قشنگ معلوم بود خلق شده برای نوشتن 

ولی این آدم بخاطر روتین های زندگی ،چارچوب های احمقانه ای که جامعه چیده برامون که درس بخون لیسانس بگیر ،فوق بگیر،دکتری بگیر،برو سرکار،خونه بگیر،ماشین بگیرو...نوشتن گذاشته بود کنار و شده بود یه آدم معمولی مثل بقیه.

مگه قراره چقدر عمر کنیم که از کاری که دوسش داریم خودمون محروم میکنیم و به زور خودمون اندازه چارچوب های جامعه میکنیم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حس میکنم مثل ایشون دانشجو که بشم 

دیگه نوشتنو میذارم کنار 

با اینکه آرزوم نویسندگیه

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

من تنها چیزی خوشحالم می‌کنه اشپزیه و رپ‌گوش دادن و شعر نوشتن ، آشپزی منو زنده می‌کنه ولی درس میخونم که دوسش ندارم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

ادما استعداد های مختلفی دارن ،یکی هنرمند به دنیا میاد،یکی موسیقی دان،یکی نقاش ،یکی نجار،یکی گیاه شناس

چرا جامعه ما میخواد همه رو مثل هم بکنه؟

توروخدا بچه هاتون مجبور نکنید که طبق معیار های اشتباه جامعه زندگی کنه،اگه بچه اتون نمره نقاشیش بیسته ولی ریاضی ضعیفه ،بجای معلم ریاضی براش معلم نقاشی بگیرید .شاید بچه شما کمال الملک بعدی ایران باشه

من تنها چیزی خوشحالم می‌کنه اشپزیه و رپ‌گوش دادن و شعر نوشتن ، آشپزی منو زنده می‌کنه ولی درس میخونم ...

دقیقا حرف من همینه شاید شما یه شف بین المللی بشی اگه بری دنبال علاقه ات.شاید بتونی آشپز بهترین هتل ها یا رستوران ها که درامد میلیاردی دارن بشی.چرا باید درسی بخونی که تبدیلت  کنه به یکی مثل بقیه.

شاید تو طعمی کشف کنی ،یا غذایی اختراع کنی که بتونه دنیا رو و صنعت تغذیه رو تغییر بده.بتونه گرسنگی ریشه کن کنه.چرا نباید بری دنبال علاقه ات؟ 

اینایی که میگی

درس بخون لیسانس بگیر خونه بگیر ماشین بگیر و ...  تلاش برای رسیدن به اینا بخشی از زندگیه از واجبات زندگیههه همین ها اسایش زندگی میسازه 

ادم بخوره و بخوابه و به علایقش برسه که نمیشه

ولی ادم باید کنارش برنامه ریزی داشته باشه به علایقشم برسه

کلا به نظر من زندگی باید هدف مند و بابرنامه باشه

اینجوریه که همه چی سرجای خودشه

من حس میکنم مثل ایشون دانشجو که بشم  دیگه نوشتنو میذارم کنار  با اینکه آرزوم نویسندگیه

میدونی کی جی رولینگ توی سن ۳۲ سالگی کتاب هری پاتر نوشت و فقط همون یه مجموعه کتاب داره و با همونا ثروتمند ترین زن انگلستانه؟ 

میدونی یه داستان میتونه یه تفکر ایجاد کنه 

یه جامعه رو نجات بده؟ 

درس بخونی که چی بشه؟ 

حداقل ادبیات داستانی بخون چیزی که تواناییت ارتقا بده نه نابودش کنه

میدونی کی جی رولینگ توی سن ۳۲ سالگی کتاب هری پاتر نوشت و فقط همون یه مجموعه کتاب داره و با همونا ثرو ...

نمیدونستم به جز هری پاتر چیزی ننوشته...

خب سواد هم لازمه ، نویسنده خوب هم تجربه داره هم علم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

اینایی که میگی درس بخون لیسانس بگیر خونه بگیر ماشین بگیر و ...  تلاش برای رسیدن به اینا بخشی ا ...

توی هرکاری بهترینش باشی موفقی و میتونی به همه خواسته هات برسی.

چقدر ادم داریم که همه اینا رو داره ولی خوشحال نیست؟ حالش خوب نیست؟ 

چرا ما سال هاست دیگه نه نقاشی مثل کمال الملک داریم .نه نویسنده ای مثل سعدی و حافظ.نه معماری مثل سیحون و...

من نمیگم تلاش نکن زندگی خوب نداشته باش.ولی کی گفته اگه بری دنبال علاقه ات بد بخت مبشی؟ شاید یکی با نجاری درامدش از دکتر مهندس هم بیشتر باشه .یا یکی با باغبانی و پرورش گل و گیاه درامدش از فوق لیسانس هم بیشتر باشه .

میدونی کی جی رولینگ توی سن ۳۲ سالگی کتاب هری پاتر نوشت و فقط همون یه مجموعه کتاب داره و با همونا ثرو ...

ببخشید ولی دنیا جوری شده که

یه نفر با عقاید شما نمیتونه پیشرفت کنه

مثلا رشته ای بخونیم که علاقه داریم

ولی وقتی جامعه اونقدر به این پر و بال نمیده و اونقدری نشه برای پیشرفت و اسایش زندگی ازش استفاده کرد که فایده نداره

ادم نباید همیشه با دلش باشه

بعضی وقتا باید با عقل جلو رفت

قطعا همه مثل نویسنده هری پاتر اتقدرررر شانس نمیارن 

ما بهر     تماشای جهان آمده ایم

علم ثابت کرده ۳۵ نوع استعداد وجود داره که هیچ کس نیست همه اش باهم داشته باشه و هیچکس هم نیست که حداقل پنج تاشو نداشته باشه.این که جامعه ما یه سری استعداد ها رو سرکوب و یه سری رو بولد کرده باعث ایجاد همچین حسی در شما شده