2777
2789
عنوان

فالگیرم اینو گفت یعنی چی

20 بازدید | 15 پست

حرفاش درست درامده ولی این یعنی چی 

چون منو اکسم همکلاسیم  فالگیره گفت دیدن های که ادامه داره البته تا یک تایمی بعد یک تایمی دیگه نمبینش یک جورایی فاصله ایجاد میشه به نظرت ممکنه برای همیشه بره از دانشگاه یا فقط تعطیلات منظورش؟

منظورش تا وقتی که ترم بعد نمیبنمش یا کلا میرع از  دانشگاه !؟

چون نوشته یک جورایی فاصله ایجاد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول که به این چیزا اعتقاد نداشته باش ولی منظورش اینه که تابستون نمیبینیش بعد یه تایمی منظورش بعد کلا ...

واقعنی گفت یک تایمی مبینش بعد بعد یک تایمی دیگه نمبینش یک جورایی فاصله ایجاد میشه

چون اکسم کله شق میگفت به احتمال ۹۹.۹ درصد میرم دیروز که تولدم بود رفیقش تبریک گفت بعش گفتم شنیدم امیر میخواد بره از دانشگاه پسده هم دانشگاهیمون گفت مگع قرار نبود فراموشش کنی گفتم تو بگو گفت والله حرفی از رفتن نزده اگه بزنه معلوم میشه گفتم پس سوال کرد تغییر حوزه گفت منم ازش پرسیدم گفت فقط سوال کروم

واقعنی گفت یک تایمی مبینش بعد بعد یک تایمی دیگه نمبینش یک جورایی فاصله ایجاد میشه چون اکسم کله شق م ...

حالا غصه نخور مهم نیس تو یه دانشگاه باشید حالا رفت یجای دیگه باز باهم حرف میزنید تازه میگی دوتاتونم تو شهر خودتون هستید خب وقتایی که تعطیله همو میبینید

حالا غصه نخور مهم نیس تو یه دانشگاه باشید حالا رفت یجای دیگه باز باهم حرف میزنید تازه میگی دوتاتونم ...

خب با اکسم بهم زدم نمیشه برای همین میترسم چون اون حرف زد میگم منظور زنه اینکه میره یا ن