2777
2789
عنوان

اگه ۱۷۰ میلیون پول....😥😥🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 34 پست
بانک نیس. کارگزاری مفید برای بورسه. ن اینکه تو بورس کار کنیا. صندوق ثابت گذاشتم ماهیانه برام سود میا ...

عه چه جالب چجوری باید اقدام کنم

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد بورسی و سجامی داری؟

نه اصلا نمیدونم چیه

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
صندوقی حامی . آوند چقدر میده.؟, شنیدم سودش خوبه

فک کنم روزانه ۴ ،۵ تومن سود میده البت من ۲تومن فقط دارم ،مثلا ماه پیش ۳۰۰ تومن بهش اضافه کرده بودم  

چرا من سرچ میکنم حامی نمیاد ک اضافه کنم ب دیدبان؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شالیزار میخلم 😁

کجا میشه با ۱۷۰ میلیون الان زمین برنجکاری خرید؟

تو گیلان ک نمیشه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اون بالای صفحه ت نوشته صندوق حامی. ۲میلیون منظورته؟

میتونی برام شات بفرستی ؟اره ۲میلیون.از اردیبهشت ۵۰ هزار سود داده البته من زیاد سر درنمیارم ،چون اول اعتماد داشتم فروختم بایکم دیگ دادم آوند و

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

وا عزیزم اینروزا با این شرایط اقتصادی سواد اقتصادی خیلی مهمه نمیشه گذاشتش یه گوشه ارزشش کم شه

راستش من رفتم طلای کم اجرت خریدم

هرکیم میگه این پول کمه اشتباه میکنه خیلیم پول زیادیه چراا بزاریم از ارزش بیفته،میخواستم ماشین ثبت نام کنم نشد دادم طلا بمونه

کجا میشه با ۱۷۰ میلیون الان زمین برنجکاری خرید؟ تو گیلان ک نمیشه

ما خودمون شالیکاریم گیلانی هستیم 

عزیزم اره ولی بعضی از بومی و محلیا میذارن لازم نیست حتما یه هکتار زمین باشه که ۳۰ تا ۲۰ تا

حتی میشه شریکی برداشت با کس دیگه 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

ما خودمون شالیکاریم گیلانی هستیم  عزیزم اره ولی بعضی از بومی و محلیا میذارن لازم نیست حتما یه ...

اها منظورتون اینه رو زمین کسی بکارید؟

چون محل ما قیمت زمین برای خرید خیلی بالاتره

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
اها منظورتون اینه رو زمین کسی بکارید؟ چون محل ما قیمت زمین برای خرید خیلی بالاتره

اره

ما الان اینطوره که خاهر خاهر با هم  حتی برمیدارن طرفای ما 

خیلی سود خوبی میده 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”