2777
2789

سلام من یک مدت بعد زایمانم پوست سرم و کف پاهام و بعضی از اندام ها بشدت سوزن. سوزن میشدن بعد دکتر بهم ب ۱۲ داد آمپول زدم بهتر شدم .باز مجددبرگشت ربشدت بدنم سوزن سوزن میشه کف پاهام عرق می‌کنه و دستام انگار ورم داره و لرزش ..ضعف و گرفتگی عضلانی...

برام ام ار ای نوشتن اما دیر برام وقت دادن میخواستم ببینم علائم شما چیه 

عزیزم امپول از طریق ادرار دفع میشه اصلا اثر نداره بجاش قرص مولتی ویتامین واسیدفولیک و ویتامین د سه بخور خوب میشی ,اینا علایم ام اس نیستن ,معمولاام اس اژز گرفتگی کمر یا سردردشدید همراه باتاری دید یکطرفه شروع میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم داره تاری دید سردرد سوزن سوزن شدن پا بی حوصلگی دکتر گف به جلو نگا کن گردوشکستم برو باید پاها ...

من تاریخ دید ندارم ..سردردم فقط یکبار اونم کم داشتم ..اما سوزن سوزن شدن و سستی اندام های پا و انگشت و خالی کردن زانو دارم

من تاریخ دید ندارم ..سردردم فقط یکبار اونم کم داشتم ..اما سوزن سوزن شدن و سستی اندام های پا و انگشت ...

شاید دیسک کمر داری یا تنگی کانال نخاع من پدرم تنگی کانال نخاع داشت این علائم هارو  ک شما داری داشت البته بجز سردرد ک سردرد میتونه مال چیز دیگه ای باشه

ایشالا ک خیره

شاید دیسک کمر داری یا تنگی کانال نخاع من پدرم تنگی کانال نخاع داشت این علائم هارو  ک شما داری د ...

درست ...برام دعا کنین سه تا بچه دارم کوچیک‌دوماهش خودم سی و دو سالم...دلم برای بچه هام میسوزه

درست ...برام دعا کنین سه تا بچه دارم کوچیک‌دوماهش خودم سی و دو سالم...دلم برای بچه هام میسوزه

از ته دل دعا میکنم چیز خاصی نباشه و زودتر بهبود پیدا کنید🙂❤

ایشالا ک خیره

سلام شما علائمتون برای عفونت قبل زایمان چی بود ؟که گفتید مبتلا به باکتری شدید؟منم باردارم ترشحات سبز ...

من خارش و سوزش نداشتم فقط ترشح سبز ...آزمایش ادرار دادم عفونت ادرار هم داشتم بیمارستان بستری شدم سه شبانه روز 

آنتی بیوتیک گرفتم بعد هم دکتر تا پایان بارداری یک قرص داد مصرف کردم ...الان زایمان کردم تازه خونریزیم قطع شده و متاسفانه عفونت. همچنان هست ...دلیلش هم سیستم ایمنی ضعیف هست ...هرکاری میکنم برطرف نمیشه