2821
2789
عنوان

درمان قطعی عفونت واژن

1086 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یه مدت پیش دوماه پیش بود فکر کنم رفتم دکتر برای درمان عفونتم دکتر شیتشو انحام داد ۸00تومن خرج کردم بخدا اصلا درمان نشدم الان دوباره عفونتم بیشتر شده و فعلا هیچ پولی دستمون نیست نمیدونم چیکار کنم درمان بشم کسی درمان قطعی داره بگه؟ادرارم با سوزش و درده ترشحاتم با عرض معذرت زرد شده...الان فقط قرص مترونیدازول دارم که میدونم به تنهایی جواب نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ی مدت د گیر بودم اگر ملت نمیان منو قورت بدن سیر گذاشتم تو واژن، البته ب نخ وصل کنید نره تا منتها الیه، و اینکه دو شب پشت هم نذارید ک میسوزونه، برا من جواب داد، نمیدونم برا شما جواب بده یا ن

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

من شنیدم اونایی که زود به زود عفونت میگیرن  باید آزمایش قند بدن بعدم باید یه مدت قرص مولتی ویتامین بخوری تا سیستم ایمنی بدنت قوی بشه 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
من شنیدم اونایی که زود به زود عفونت میگیرن  باید آزمایش قند بدن بعدم باید یه مدت قرص مولتی ویتا ...

آزمایش قند دادم قبلا دومرحله کلا قندی ندارم

ولی واقعا سیستم ایمنی بدنم ضعیفه افتضاحه

آزمایش قند دادم قبلا دومرحله کلا قندی ندارم ولی واقعا سیستم ایمنی بدنم ضعیفه افتضاحه

یکی دیگشم دکتر بهم گفت با آب و سرکه خودتو بشور 

منم ی مدت د گیر بودم اگر ملت نمیان منو قورت بدن سیر گذاشتم تو واژن، البته ب نخ وصل کنید نره تا منتها ...

من شنیدم باید سیر رو له کنیم و بزارم....حالا خود من عسل تزریق کردم ...یه طب سنتی به جاریم گفته بوده تا سه شب یک روز درمون عسل تزریق کنه

من باردارم جدیدن عفونت گرفتم  اینارو دکتر بهم گفته یه پمادم بهم داده

انشاءالله که خوب بشی زود 

پمادی که داده موضعی هستش؟من وقتی رفتم دکتر بهم پماد موضعی داد منتها الان یادم نمیاد چی بود اسمش 

انشاءالله که خوب بشی زود  پمادی که داده موضعی هستش؟من وقتی رفتم دکتر بهم پماد موضعی داد منتها ...

نه پماد کلوتریمازول واسه استفاده داخلی

آها شما دیگه عفونت نگرفتی بعدش؟

اوایل ی شب درمیون گذاشتم سه بار، علائمم کم شد بعدن چهار پنج روزی یبار گذاشتم کلا خوب شدم چند ماه بعدش حس کردم عفونتم برمیگرده یه شب گذاشتم الان حدود یک ساله خدارو شکر ندارم، لباس زیرای قبلی ک نو بود رو بعد شستن اتو کردم ک هیچ اثری از عفونت روشون نباشه و ازون ب بعد هم خیلی رو تعویض لباس زیر حساسم تند تند عوض میکنم و مراعات میکنم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم
من شنیدم باید سیر رو له کنیم و بزارم....حالا خود من عسل تزریق کردم ...یه طب سنتی به جاریم گفته بوده ...

نه سیر له کنی خیلی میسوزونه چند تا خراش با چاقو روش میزنی بعد استفاده میکنی، در ضمن دکتر ب من گفتن تو اب سرکه بشینم ب نسبت یک ب ده، یعنی ی لیوان سرکه تو ده لیوان آب قاطی کنم و رب ساعت بشینم برای تعادل اسید باز وا ژن

2825
2823
2791
2779
2792