2777
2789

اومد بخوره گفت این چیه دیگه گفتم بخور مزه شو ببین خورد قیافشو کج و کوله کرد گفت خوشم نیومد 

دلم شکست خوشحال بودم کی بیاد خونه بخوره

باید ناراحت بشم یا ن حق ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طعمش و دوست نداشته دیگه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
هیچ وقت خودتو برا شوهر نکش. آخرش میفهمی که اگر همین مسقطی را خواهر یا مادرش درست کرده بود مثل گاو می ...

دقیقا همین فکر و کردم 😐😐چرا اخه من همه چیزو با عشق درست میکنم براش

حق نداری ناراحت بشی چون دوست نداشته 

شما هم ی چیزی رو‌ دوست نداشته باشی بخوری قبافت کج‌ و کوله میشه 

اگر میخواستی خوش حالش کنی باید ی غذایی درست میکردی که دوست داره 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
هیچ وقت خودتو برا شوهر نکش. آخرش میفهمی که اگر همین مسقطی را خواهر یا مادرش درست کرده بود مثل گاو می ...

یه مسقطی درست کرده ها  خودت و نکش یعنی چی😐

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خب سلیقه اش نبوده شایدم خیلی خوب درست نشده😬

ولی در کل من وقتی میخوام کارای اینجوری  واسه شوهرم انجام بدم از قبل چنااااااان تعریف میکنم ایقد به به و چهچه میکنم ک بنده خدا گول میخوره و پیش اومده خوب غذا یا دسرمو خوب درست نکردم بعدش خیلی خلاصه ایرادشو میگه

من باشم دیگ هیچی واسش درست نمیکنم،حتی اگ مزش خوب نبود میتونست ی تشکر کنه و حرف اضافی نزنه

اخه طعمش هم خیلی خوب شده بود نمیدونم چرا اینجوری کرد .انتظار داشتم بخاطر زحمت کشیدم حداقل دو قاشق بخوره

دقیقا همین فکر و کردم 😐😐چرا اخه من همه چیزو با عشق درست میکنم براش

تجربه ۱۰ سال زندگی مشترک من این هست که مردها را نباید زیاد تحویل گرفت. فقط به فکر شادی و خوشحالی و پیشرفت خودت باش.