2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

32 بازدید | 10 پست

من اولین باره دارم از کاپ استفاده میکنم

همه چیز اوکیه

فقط مثل خیلیا ک میگن اصلا احساسش نمیکنیم نیست

یه فشاری به دیواره های واژن میاره ک احساس میشه اما آزاردهنده نیست

طبیعیه؟

ممکنه ب خاطر این باشه که چند بار امتحان کردم بعد تونستم بذارم مخاط واژن اسیب دیده باشه؟بعدا اوکی بشه

دو ساعت بگذره اونم حس نمیکنی

مبارکه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عزیزم اگ درست جا انداخته باشید هیچ اذیتی نداره و اصلا حس نمیشه 

احتمالا بد وارد شده

یا شاید ب قول خودتون زیادی تلاش کردید و زخمی شده باشه

یکی دوبار استفاده کنید دستتون میاد.

من همیشه میگم چرا زودتر نگرفتم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگ درست جا انداخته باشید هیچ اذیتی نداره و اصلا حس نمیشه  احتمالا بد وارد شده یا شاید ب ...

گفتم شاید از سایزش باشه

من سایز کوچیک این برند گرفتم

فقط ببخشید عزیزم

یه سری خط پایین کاپ هست 

دقیقا تا کجا و کدوم خط باید داخل بره

اون قسمت مخروطی انتها و دنباله ای ک داره بیرون میمونه اوکیه اینجوری؟

گفتم شاید از سایزش باشه من سایز کوچیک این برند گرفتم فقط ببخشید عزیزم یه سری خط پایین کاپ هست&nbs ...

کوچیکش مناسب کسایی هست ک زایمان نداشتن

بزرگترش برای کسایی ک زایمان داشتن.

اون قسمت مخروطی شکل کاامل داخل قرار میگیره ، اما اوایل اون دنباله بیرونه 

اگر شب بذارید تو بدن یا مثلا طول روز ۳،۴ ساعت بمونه اون دنباله هم میره بالا عزیزم.

ولی در هر صورت وقتی بری سرویس یخورده منقبض کنی بدنو شل میشه میاد پایین

برای اینکه راحت خارج شه باید با فشار دست یکم ب از کناره ها فشارش بدی تا هوا واردش شه و بعد بکشی پایین.

ی وقت با دنباله و با زور نکشی ها

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من خریدم

۲دوره گذاشتم حس کردم ضرر داره چون دل دردمم بیشتر میشد

دیگه نذاشتم

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

استارتر عزیز ببخشید سوال

به کارآنلاین فروش. علاقه دارید؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی