2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام موندی چی ب چیه

من نه من خودم اینکارم هم همستر هم تپ سواپ اطلاعات کامل دارم تو نی نی سایت لینک دعوت میدن مردم گول میزنن ک بهشون سکه و بده اینا 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چی هس ب چ درد میخوره من نمیدونم

ارز مجازیه مثل نات کوین 

این لینکو کپی کن بفرست تو فضای ذخیره تلگرام هر روز بزن روش سکه جمع کن گفتن تا30خرداد عرضه میشن هر چقدر سکه جمع کنی بیشتر پول میگیری

من نه من خودم اینکارم هم همستر هم تپ سواپ اطلاعات کامل دارم تو نی نی سایت لینک دعوت میدن مردم گول می ...

میشه بگی قضیه همستر چیه؟ چرا با ضربه زدن پول نیاد حسابت؟

💕🧚‍♀️                                               

اون زمان که نات کوینم تازه وارد عرصه شده بود باز همینو میگفتین  چقدر مردم پول زدن به جیب

یه زمانی تمام پولایی که تو نات کوین بود بی ارزش شد رسید به صفر 

هر کی هرچی پول خوابوند صفر شد

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

برام سواله که چجوری با ضربه زدن پول میشه جمع کرد

ارز مجازیه که تازه وارد عرصه شده و معروف نشده

یه مدت رایگانش میکنن که از این طریق معروف بشه 

بعد که همه توتستن ازش پول راحت درببارن دیگه رایگان نیست و باید هزینه بدی درست مثل نات کوین

ارز مجازیه مثل نات کوین  این لینکو کپی کن بفرست تو فضای ذخیره تلگرام هر روز بزن روش سکه جمع کن ...

مگه بیکارن پول مفت بدن ب ملت اینا میخان سواستفاده کنن ممکنه اطلاعات حساب یا چیزیو بردارن یا منفعت داره براشون

مگه بیکارن پول مفت بدن ب ملت اینا میخان سواستفاده کنن ممکنه اطلاعات حساب یا چیزیو بردارن یا منفعت دا ...

ببین مللیه مال ایران نیست

اطلاعات حساب هم نمیخواد کلا

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

مگه بیکارن پول مفت بدن ب ملت اینا میخان سواستفاده کنن ممکنه اطلاعات حساب یا چیزیو بردارن یا منفعت دا ...

۵۰میلیون کاربر فعال داره بابا

نه مطمعن باش اکر یه درصد سودی نداشت ضرری هم نخواهد داشت