2777
2789
میشه بگی قضیه همستر چیه؟ چرا با ضربه زدن پول نیاد حسابت؟

با ضربه ک پول نمیاد ب حسابت شما ضربه میزنی سکه جمع میکنی تا زمانی ک اون ربات لیست بشه  و بعدش قیمت گذاری مث نات کویین همه فک میکردن الکیه ولی لیست شد و خیلیا پول گرفتن من از همستر زیاد نمیدونم ولی تپ سواپ تا ۱۲ تیر لیست میشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ضربه ک پول نمیاد ب حسابت شما ضربه میزنی سکه جمع میکنی تا زمانی ک اون ربات لیست بشه  و بعدش ق ...

30تیر لیست میشه 

اجی یه سوال لیست بشه یعنی چی؟

اون موقع چجور میتونم سکه هارو پول کنم

با ضربه ک پول نمیاد ب حسابت شما ضربه میزنی سکه جمع میکنی تا زمانی ک اون ربات لیست بشه  و بعدش ق ...

بعد از کجا بهشون پول واریز میشه؟ از کجا این برنامه رو دانلود کنی؟

💕🧚‍♀️                                               

30تیر لیست میشه  اجی یه سوال لیست بشه یعنی چی؟ اون موقع چجور میتونم سکه هارو پول کنم

لیست بشه یعنی قیمت گذاری میشه مثلا ۱۰ میلیون تپ سواپ یا همسترو دو میلیون یا سه میلیون میخرن دیگه قیمتش مشخص میشه و‌میتونی بفروشی یا خودت نقد‌کنی اینکه خودت نقد کنی یکم پیچیده اس برای فروش هم باید ی ادم مورد اعتماد یا یه شرکت مورد اعتماد پبدا کنی چون یهو دیدی اومد تو اکانتت و هزار تا کار کرد پس باید حواستون باشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بعد از کجا بهشون پول واریز میشه؟ از کجا این برنامه رو دانلود کنی؟

برنامه برای دانلود نیس صرافی هس ک هم خودت میتونی نقد کنی هم میتونی بفروشی ولی نقد کردن ک خودت انجام بدی سخته و پیچیده بهترین گزینه فروشه ک نمیشه هرکسی برات انجام بده