2777
2789
عنوان

کار به عهده ی زنه یا مرد

108 بازدید | 44 پست

توی خونه ما صبحونه با منه بجز روزای تعطیل ک همسرم اماده میکنه جمعو جور کردن و جارو برقی و دستمال بامنه روزای تعطیل جاروبرقی میکشند

اشغالا باهمسرمه

جرمگیری و نظافت دستشویی و حمام ب عهده همسر

لباسا رو گاهی من میندازم لباسشوویی گاهی ایشون

غذا پختن بامنه گاهیی گه گداری یکم کمک میده مثلا سالاد خورد میکنه

ظرف شستن بامنه مگر اینکه پریود باشم یا شوهرم خسته نباشه بیاد خودش بشوره

شستن راهرو با همسرمع

مرتب کردن رختخواب معمولا بامنه

مرتب کردن ابزار و اینا ب عهده همسر

ولی تودوران پریود اکثر کارا باایشونه

چایی دم کردن و اوردن باایشونه مگر اینکه خیلی خسته باشن

شستن فرشو اینا اگه ندیم بیرون شراکتیه اینطوریه ک بیشترشو اون انجام میده یکمیشو من

اوردن وسایل سنگین از بالا همسر

خونه ی شما چجوریه؟؟

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

همه چی مشترک

هرکدوم کاری که بهتر بلدیم رو انجام میدیم

توی زندگی ما چیزی به اسم وظیفه وجود نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی مشترک هرکدوم کاری که بهتر بلدیم رو انجام میدیم توی زندگی ما چیزی به اسم وظیفه وجود نداره

بله ماهم همینیم اینطوری نیست بزور همسرم یکاریو انجام بدن یا من هرکی حالشو داشت توانشو داشته

همسرت سر کار هم میره؟

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

به نظرم اشتباهه که برای این مسائل یه قانون کلی گفت

هم کار بیرون هم کار خونه هم بچه‌داری به عهده‌ی هردوشونه هم زن هم مرد دیگه بستگی داره خود زن و شوهر چجوری توافق کنن مهم اینه خودشون به توافق برسن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
همه چی رو انداختی گردن شوهرت که  اگه زایمان هم بلد بود خوب بود 😂

عزیزم رو ی عفت کلامتون کارکنین و درضمن همه ی کارایی ک گفتم مردونس 

به نظرم اشتباهه که برای این مسائل یه قانون کلی گفت هم کار بیرون هم کار خونه هم بچه‌داری به عهده‌ی ه ...

ما اینجوری نیس یکی بزور کاری انجام بده کلا فیفتی فیفتیه

کار بیرون با مرده کار خونه با زن  مگه این که هر دونفر شاغل باشن

کارای مردونه مثل توالت اشغال اوردن وسیله از بالای کمد و کابینت اینا زن نمیتونه

بله ماهم همینیم اینطوری نیست بزور همسرم یکاریو انجام بدن یا من هرکی حالشو داشت توانشو داشته

شاغلی؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که باردارم صفاسیتیه😂💃 همه کارو میکنه فقط اشپزی با منه بجز تعطیلات.

در حالت عادی ولی شستن ظرف و گردگیری و اتو و اینا با من. جاروبرقی و پهن کردن لباسا با اون.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟