2777
2789
عنوان

پسرم هیچ وابستگی به من نداره

1964 بازدید | 29 پست

پسرم یکسالشه 

تمام وقتمو از وقتی که بدنیا اومده براش گذاشتم. حتی آشپزیو تایمی که همسرم هست انجام میدم که تایم صبح که تنهاییم پیشش باشم و باهاش بازی کنم. هر کاری دوس داره انجام بده بهش نکن نمیگم کمکش میکنم و یادش میدم که انجام بده. همش در حال بازی کردنم باهاش. میتونم بگم حتی یک ثانیه از جلو چشمام جداش نکردم وقتی دوتایی باهمیم. 

خیلی بازی میکنیمو‌ خوش میگذرونیم. اما وقتی باباش میاد، با میریم خونه مادرشوهرم اصلا منو نگاه نمیکنه دیگه. یا از بغل عمش، باباش … دیگه بغل من نمیادو منو پس میزنه. 

امروز وقتی اینکارو کرد واقعا دیگه اشکم دراومد و خیلی دلم شکست. اخه خونواده شوهرم یجورایی به تمسخر میگیرن و فک میکنن تو خونه اصلا باهاش حرفم نمیزنم که بچه ازم فراریه و عاشق اوناس😢

وقتی میریم بیرونو بعد از ماهی یبار میذارمش خونشونو برمیگردم اصلا براش مهم نیست اومدمو نگامم نمیکنه حتی😭😭

نمیدونم  دیگه چکار کنمو چجوری به خودم وابستش کنم که این حس که فک میکنم شوهرم و خونوادشو بیشتر از من دوس داره ازم دور شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه مادر میتونه درک کنه این قضیه رو برعکس پسره من ۵سالشه وابستمه اوایل خونه مامانم زیاد تنها میموند الان چند ساعت بمونه همش میگه مامانم تنهاس میرم پیشش

برام صلوات میفرستین

بچه منم دوستاش تموم میشه ماه بعد تا بابامو میبینم مارو نمی‌شناسه ولی بابام میگه تا بیرون میبرم همش مامان میگه تا میاد می‌ره بغلم نازم می‌کنه بوسم می‌کنه ولی فردا باز بابامو میبینم می‌ره باهاش.کوچیکن متوجه نمیشن

سللام اولا بچست و چون شمارو زیاد میبینه حس میکنه همیشه ر دسترس هستین ولی اونارو کم میبینه به یه حساب چون شما براش تکراری هستین اینطوریه  من خودمم بچگیام اینطوری بودم ولی الان خدا شاهده مادرم سرفه کنه من از ناراحتی میخوام دق کنم ببخشید من 18 سالمه سنم کمه بچه ندارم تجربه ای هم ندارم اما فکر میکنم عادیه 

برا بقیه هم همینطوره. بچه دیگه.

اصلا بهم نگاه هم نمیکنه بخدا

همه مادرا از اویزون بودن بچه بهشون مینالن

حتی تو سن اضطراب جداییه 

ولی هیچ ترسی نداره از جدا شدن از من

بلکه خوشحال میشه و وقتی برمیگرده پیشم انگار نه انگار که با تایمیو پیشم نبوده

اصلا بهم نگاه هم نمیکنه بخدا همه مادرا از اویزون بودن بچه بهشون مینالن حتی تو سن اضطراب جداییه&nbs ...

سن اضطراب جدایی ۲ سالگیه 

پسر من وقتی یک سالش بود بغل همه می‌رفت 

اما از دو سالگی از پیش من جُم نمی‌خورد 

اصلا بهم نگاه هم نمیکنه بخدا همه مادرا از اویزون بودن بچه بهشون مینالن حتی تو سن اضطراب جداییه&nbs ...

نهههه اشتباه میکنی بچه منم اینطوری بود.منم دقیقاناراحت بودم مثل خودتواما تحقیق کردم فهمیدم دلیلش اینه که ازمحبت من سیرابه وبچه به والدی میچسبه وازسروکلش بالاخره که ازطرفش کمبودمحبت داره خیالت راحت حوب عمل کردی

ی دو تا کتاب در مورد پسرها بخونی، دیدگاه ات درست می شه.

چون دید درستی به پسر بچه نداری، توقع اشتباه می کنی و اذیت می شی.

پسر بچه ۳ ساله، با ۲ ساله فرق داره، می دونستی؟ امسال ی جور و سال دیگ ی جور دیگه.

انتشارات صابرین کتاب های خوبی داره.

فقط یه مادر میتونه درک کنه این قضیه رو برعکس پسره من ۵سالشه وابستمه اوایل خونه مامانم زیاد تنها میمو ...

عزیزم

بخدا به دلم مونده یبار دارم میرم دنبالم تا دم در بیاد، گریه پیشکش.

یا وقتی نیستم بهونمو بگیره. مادرشوهرم میگیره تو نبودمون یکی دوبار بهونه باباشو گرفته اما من نه😭😭😭

اوایل که کوچیکتر بود میگفتم درکی از زمان نداره متوجه نبودنم نشده. 

اما الان واقعا بهونه باباشو میگیره. اما نبود من براش مهم نیست

امیدوارم یکم بزرگتر شه جایگامو بفهمه🤦🏻‍♀️🥲

داداش منم بچه بوده اینطور بوده مامانم میگفت میخواستم جایی برم همه بچه هه مثلا گریه میکنن مارم ببر با خودت این گریه میکرده منو نبر یا تو کوچه دستشو میگرفتم به زود جدا راه می‌رفت یا میخواستم ببرم کلاس اول مدرسه میگفت تو نیا من تنها میرم😐😂مامانم میگه جا میخوردم چرا اینطوریه ولی شماها اینجور نبودید یعنی منو آبجیم که بعدش اومدیم

💕🧚‍♀️                                               

باید خدا رو شکر کنی که اینجوریه. پسر منم همینطوریه و خیلی هم راضی ام. چه بهتر که وقتی جایی میریم با دیگران سرگرم باشه و منم یه استراحتی بکنم. اتفاقا یه کاری نکن که وابسته بشه تا در آینده هم مستقل بار بیاد. پسر من دو سال و نیمشه تو اتاق خودش میخوابه غذاشو خودش میخوره تمام اسباب بازیاشو میاره بازی میکنه بعدش جمع میکنه همیشه هم آویزون من نیست و روابط اجتماعیش عالیه. این کجاش بده دقیقا؟