2777
2789
عنوان

پسرم هیچ وابستگی به من نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 29 پست
بچه منم دوستاش تموم میشه ماه بعد تا بابامو میبینم مارو نمی‌شناسه ولی بابام میگه تا بیرون میبرم همش م ...

نه والله. پسر من وقتی برمیگردم با خوشحالیو دلتنگی سلام میکنم بهش، پوکر فیس نگاه میکنه بعد روشو برمیگردونه بقیه کارشو انجام میده. در صورتی که برا همه میخنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سللام اولا بچست و چون شمارو زیاد میبینه حس میکنه همیشه ر دسترس هستین ولی اونارو کم میبینه به یه حساب ...

قوربونت برم

اره ماهم همین بودیم 

بحث حسادت هم نیست.

خوشحال میشم پیششون بند میشه. 

فقط ازینکه بعد یه تایمی نبودنم بازم اومدنم براش مهم نیستو خوشحالش نمیکنه نگرانم کرده

کوچیکه هنوز  درست میشه بخدا .از کنارش لذت ببر

فقط ازینکه بعد یه تایمی نبودنم بازم اومدنم براش مهم نیستو خوشحالش نمیکنه نگرانم کرده

والا که کلی خوشحالم میتونم لااقل برای کارای مهمم جایی بذارمش

ی دو تا کتاب در مورد پسرها بخونی، دیدگاه ات درست می شه. چون دید درستی به پسر بچه نداری، توقع اشتباه ...

مرسی عزیزم

اره امشبم اخه تو نت سرچ کردم دیدم نوشته بچه هایی اینطورین که رابطه عاطفی خوبی از والدینشون نگرفتمو وقت کمی باهاشون گذروندن 

بعد دیدم من اننننقد برای پسرم وقت میذارم که بخدا همه کارامو میذارم زمین بخاطرش و هیچیو مهم تر از اون نمیدونم. فقط بازی میکنیم با هم. گفتم چرا اخه بچه من باید با من رابطش خوب نباشه. 

اما گوگلم گویا منبع خوبی نیست

و همه سرچا بیشتر راجع به وابستگی بچه ها بود تا عدم وابستگیشون

باید خدا رو شکر کنی که اینجوریه. پسر منم همینطوریه و خیلی هم راضی ام. چه بهتر که وقتی جایی میریم با ...

منم بخدا خوشحال بودم تا الان 

و اینکه تو نت امشب سرچ میکردم زده بود بچه هایی که پدر مادرشون باهاشون وقت نمیگذرونن و رابطه خوبی ندارن اینجورین 

و مادرشوهرمم چند بار اینو گفته🤦🏻‍♀️ جوری که اصلا دلم نمیخواد پسرمو بذارم اونجا که همچین صحنه ایو ببینه که وقتی پسرم بهم بی توجهی میکنه پوزخندشو ببینم یا این حرفاشو که براش وقت نمیذاری بازی نمیکنی اینجوریه رو بشنوم.

حس میکنم پسرم دوسم نداره یا بهتر بگم اونارو بیشتر از من دوس داره

مرسی عزیزم اره امشبم اخه تو نت سرچ کردم دیدم نوشته بچه هایی اینطورین که رابطه عاطفی خوبی از والدینش ...

کار شما درسته، بهترین کار رو می کنی ک آنقدر بهش محبت می کنی و وقت می گذاری. 

ببینید بچه تون رو با یکی دیگه مقایسه نکنید، تیپ های شخصیتی فرق داره.

بچه اول ما، باید حتما همبازی داشته باشه، بچه دوم خودش مستقل بازی می کنه. تو ی خونه و از ی پدر و مادر هم هستن، اما کلی تفاوت دارن.

منم بخدا خوشحال بودم تا الان  فقط ازینکه بعد یه تایمی نبودنم بازم اومدنم براش مهم نیستو خوشحا ...

عزیزم سنش کمه هنوز.پسر من دو سال و نیمش شده تازگیا وقتی میذارمش پیش مامانم یا مادرشوهرم بعد از دو سه ساعت سراغ مامان و بابا رو میگیره تازه اونم نه با غر و گریه فقط یادش میفته. بیخیال به حرفای دیگران چیکار داری. حالا بچه ننه باشه چه خوبی ای برای خودت و جامعه داره؟ کار درست و صحیح رو انجام بده و به حرفا و حرکات دیگران توجه نکن. من که انقدر راحتم حتی اگر کسی همچین حرفی بهم بزنه میگم اتفاقا دوست دارم بچم مستقل بار بیاد. من اتاق بچمو از ده ماهگی جدا کردم نمیدونی چقدر بهم حرف زدن اطرافیان ولی مهم نبوده برام. مهم اینه که روح و روان خودم و بچم سالم باشه

عزیزم سنش کمه هنوز.پسر من دو سال و نیمش شده تازگیا وقتی میذارمش پیش مامانم یا مادرشوهرم بعد از دو سه ...

دقیقا جواب منم بهشون همینه که چقد خوشحالم که اینجوریه

ولی از داخل میشکنه ادم

مرسی بابت پیامت

ارومم‌کرد مرسی

دقیقا جواب منم بهشون همینه که چقد خوشحالم که اینجوریه ولی از داخل میشکنه ادم مرسی بابت پیامت اروم ...

خواهش میکنم عزیزم. قوی باش بهترین خودت باش بیخیال حرفا و واکنش های دیگران. اصلا لازم نیست حتی به دیگران توضیح بدی بخاطر تصمیمات

مرسی عزیزم❤️انشالله که یه بچه مستقل و خونواده دوست بشهخدا بچه هاتونو حفظ کنه

سلام عزیزم خوبی تایپیکتونو خوندم دقیقا انگار حرفای خودم بود

الان پسرتون بهتر شدع؟ 

به شما واکنش نشون میدع؟