2777
2789
چجوری درست کنم

خیلی راحته تقریبا یه چیزی بین بستنی و آبمیوه اس

با هر میوه ایی که دوست داری موز توت فرنگی انبه و...

میوه رو خورد کن بزار فریزر یخ بزنه بعد بریز تو مخلوط کن تمام

اگه دوست داری میتونی میوه رو میکش کنی بعد توش یخ بندازی ، میتونی یک لیوان شیر بریزی مثل بستنی بشه

ولی با اولی خیلی خوب میشه

Maybe in another life ... 🥢🎐

عزیزم طرز تهیه

شکر رو تو آب حل کنید بعد نصف پارچ آب باشه یک ربع پارچ هم عرق بیدمشک باشه مثلا اگه دوتا لیوان آب برداشتی یه لیوان سرخالی بیدمشک تخم شربتی هم تو آب جوش بریز سریع پف میکنه بعد سرشور کن آشغال وسنگش بریزه بعد به پارچ اضافه کن یه تیکه یخ هم بنداز داخلش تا سرد وخنک بشه برا تابستون عالیه

شربت سکنجبین هم میتونی بجای بیدمشک بریزی با تخم شربتی میل کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد امضات قشنگه :)

چشات چقد مهربونه♥️♥️♥️

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
گلم چجوری درست کنم

سالاد ماکارونی :

ماکارونی شکلی پخته /هویج ذرت نخودفرنگی پخته/سیب زمینی پخته نگینی خرد شده/سینه مرغ پخته ریش شده یا ژامبون/سس مایونز و یکم ماست و ادویه(کاری،پودر سیر،اویشن) /خیارشور 

اینارو قاطی میکنیم دو ساعت میمونه یخچال خنک بشه نوش جون 

موهیتو هم من عرق نعنا و ابلیمو و شکر و آب یخ و ی ذررررره گلاب قاطی میکنم میشه موهیتوی مناطق محروم

ژله بستنیم یه پودر ژله یه لیوان ابجوش بجای اب سرد ی لیوان بستنی وانیلی خنک میریزم هم میزنم قشنگ حل شه مایع یکدست میریزم ظرف میزارم ببنده دورنگ میشه خیلی خوشگل

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)